Колко струва да се инсталира външна спортна настилка?

1
154
Добави коментар
fire19
fire19

Външните спортни настилки са най-добрия начин да се направят качествени игрища и спортни площадки за всякакви видове спортни дейности.

Те обаче идват на определена цена и тя зависи от много фактори. В тази статия ще се запознаете с тези ценообразуващи фактори. Също така и с други важни детайли, които засягат инсталацията на външните спортни настилки и конкретно за спортни площадки за повече от един спорт.

6 ценообразуващи фактори за външна спортна настилка

Големина на площадката – това може да изглежда доста очевидно, но колкото по-голямa е площадката, толкова повече разходи ще направите за изкопни работи, подготовка на основата, настилката и консумативите. Ако правите площадката върху готова земя, това може значително да намали разходите, но все пак трябва да се вземе предвид и още нещо.
Многофунцкионалните спортни площадки могат да включват различни игрови линии, включително баскетбол, тенис, волейбол, народна топка, хандбал. Тоест ако сте планували на тази площадка да се играят конкретен вид спортове, тя трябва да бъде толкова голяма, колкото спорта, изискващ най-голямо пространство за игра.

Проектиране – както при всеки строителен проект, има много детайли. Те са включени в проектирането и изграждането на ваше собствено игрище за мулти спорт. Като цяло, колкото повече елементи от проекта управлявате сами, толкова по-малко разходи ще направите. Но толкова повече работа трябва да свършите.

Подготовка на земята, основата – изграждането на игрище за много спортове изисква изключително равна, твърда повърхност. В зависимост от вашето пространство, правенето на площ може да бъде един от най-големите ви разходи. Тъй като има много променливи. Сметнете тази сума с професионалист във вашия район, който е запознат с цените.

Избор на външни спортни настилки според цена – онлайн можете да разгледате много и най-различни предложения за външни спортни настилки. Но цените обаче не винаги са на разположение. Много по-вероятно е да изберете настилка, или да се спрете на няколко варианта, от които да избирате. След като се консултирате със специалиста или търговеца.

От един момент насетне, просто трябва да предоставите на вътрешния екип по продажбите размери на площадката. Както и на кои настилки сте се спрели, за да се изчисли точна цена конкретно за настилката.

Дизайн на настилката – трябва да ви е пределно ясно, че има по-скъпи и по-евтини варианти за всяка спортна площадка. Ние не препоръчваме да избирате на база скъпо и евтино, а на база потребност и точна преценка. При всички положения, за да изберете настилката на база дизайн, първо трябва да сте се погрижили да изберете настилката на база функционалност. Има спортни настилки, които се предлагат в подходящи цветове за инсталация на открито. Click To Tweet

Изпълнение на настилката – то разбира се трябва да бъде в ръцете на професионалисти. Те ще са запознати с начина на инсталиране на конкретната външна спортна настилка и ще изпълнят проекта както си му е реда. Обикновено ако влезете в контакт с търговеца на спортните настилки, неговата услуга много често е придружена с изпълнението. Това в някаква степен може да доведе до бонуси за вас като потребител на услугата, защото в едно ще закупите едновременно настилката и труда, който върви с нейната инсталация.