Каква къща ще си изберете – монолитна или дървена пасивна сграда ?

1
201
Добави коментар
kracimira
kracimira

Home » МД-90 – Нашите Услуги » Каква къща ще си изберете – монолитна  или дървена пасивна сграда ?

Каква къща ще си изберете – монолитна  или дървена пасивна сграда ?

                     
Тук ще разгледаме предимствата, недостатъците на всяка „пасивна“ къща, в зависимост от материалите, от които е изградена. Това е много важно, тъй като това не е нещо, което може с лесна ръка да отхвърлиш или да пренебрегнеш.  Така че,  нашите консултанти на строителна фирма МД-90 ще Ви дадат по-подробна и обстойна професионална информация за Вас:
– строеж на къща от дърво са особено предпочитани в последно време, тъй като са надеждни, за тяхното построяване документацията е в по-съкратен вариант, има множество технологични решения като материали за къщи, изградени предимно от дървен материал и съответните необходими разновидности, които са конкуренция на монолитното строителство и дават същите гаранции за експлоатация. Външният вид при добро архитектурно изпълнение няма нужда от допълнително изградена външна изолация и облицовка. Използването на естествен материал дава още едно от най-основните предимства и това е неговата естествена външна и вътрешна среда, която притежава, с една дума това е екологичен дом, с който може да сте сигурни за Вашето бъдеще.
– монолитното строителство на къща е също един начин, който остава надежден, предпочитан, все пак всичко, от което е изградена къщата е с масивна конструкции, основи, стени, с тухли, които сами по себе си създават нужната изолационна среда на сградата. Но при нея основен недостатък, ако може да се нарече така въобще са по-дългите процеси от самото проектиране до въвеждането на сградата в експлоатация, което все пак не е напразно, а компенсира с едно по-устойчиво строителство, особено с въвеждането на енергийно-ефективните показатели като стойности на новите сгради.
Независимо какъв вариант ще изберете, направете Вашата къща уникална, с проект, който да отразява Вас самите. Днешните проекти са много разчупени, позволяват много решения, особено на по-тесни и маломерни парцели, където проектирането на къща е истинско предизвикателство за най-добрите архитекти, а доволните клиенти са успехът, който заслужават.
Повече за Нас, проекти, изградени обекти и въобще за нашите строителни услуги, може да намерите на сайта и блога ни на адрес – https://www.md90.biz