Актрисата Линдзи Лоън стана майка за първи път

337
Добави коментар

Известната актриса Линдзи Лоън стана майка за първи път. 37-годишната жена вече е горда майка на момченце, предадоха световни новинарски агенции, които цитират официално изявление от представител на Лоън. Тя и нейният мъж, който е Бадър Шамас, са взели решение да кръстят новия член на семейството си Луай.

Линдзи е родила в болнично заведение в Дубай, където всъщност в момента тя и мъжът ѝ живеят. Към момента не се уточнява на коя дата е родено детето. Произходът на името на бебето е арабски и в превод буквално значи „защитник“, допълват от агенцията.

През изминалия месец март хубавицата сподели щастливата новина за своята бременност, публикувайки кадър на малка бебешка дреха в своя личен профил в социалните мрежи. Под публикацията тя споделя „Очаквайте скоро…“.

Припомняме, че през 2022 година тя се омъжи за настоящия си мъж. Преди известен период от време Лоън оглавяваше заглавията на таблоидите и често беше под светлината на прожекторите. Изглежда сега това остава в миналото. Миналата година тя участва в „Falling for Christmas“ на Netflix.

Актрисата е изключтелно развълнувана от предстоящото майчинство и грижите за малкото бебе, които предстоят.