Лео Меси донесе грандиозна победа за Интер Маями

942
Добави коментар

Лео Меси направи грандиозен дебют за своя нов тим Интер Маями по време на Мейджър Лийг Сокър. Аржентинецът успя да отбележи срещу отбора на Крус Асул в двубой, част от груповата фаза на Купата на Лигите. Лео Меси излезе на терен и се сдоби с лентата на капитана.

Успешното му попадение беше реализирано в 94-а минута, след като изпрати топката право във вратата на противниковия отбор. Непосредствено след гола той изрази радостта си, като побягна до страничната линия и по този начин зърна своите синове и близки хора.

Интер Маями побеждава за първи път от 23.05.23 г. до този момент. След края на мача пред журналисти Меси обяви, че е знаел, че трябва да вкара гол, тъй като той е изпълнявал последната атака в срещата. Той добави, че тази победа е изключително важна, защото турнирът е нов и така отборът му ще бъде уверен занапред. Срещата беше проследена на живо от Серина Уилямс, Ким Кардашиян, както и българската легенда Христо Стоичков.

Собственикът на клуба Дейвид Бекъм не скри щастието си от крайния резултат 2:1, както и радостта си за хилядите футболни запалянковци, които неуморно подкрепяха любимия си отбор. Той допълни, че идването на Меси в редиците на Интер е истинска сбъдната мечта за всички фенове на футбола.