Арестуваха индийка, продала 8-месечното си бебе, за да си купи нов модел iPhone

357
Добави коментар
Галя Георгиева
Галя Георгиева

Инцийка беше задържана от органите на реда след подаден сигнал, че е продала своето бебе на осем месеца заедно с половинката си, за да могат да си закупят новия модел на iPhone 14, след което да пътешестват по света. Оказва се, че двойката е искала да си прави различни снимки по света и да ги публикува в социалните мрежи. Към момента мъжът все още не е открит.

Историята започва, когато близки съседи на двамата забелязват, че те имат нов модел телефон, който не е по финансовите им възможности, тъй като семейството е бедно и не разполага с много пари. Съседите са попитали мъжа и жената къде е тяхното бебе, но така и не получили конкретен отговор и именно поради тази причина са позвънили в полицията, за да подадат сигнал по случая.

След като са били разпитани от полицията жената е признала за престъплението и споделя, че са искали да си правят снимки с новото мобилно устройство. Властите добавят, че преди време семейството е направил опит да продаде и седемгодишната им дъщеря, но не е открит купувач.

Бебето е намерено и е в добро състояние. За момента то ще бъде настанено в държавна институция до изясняване на случая.