Бела Хадид проговори за отсъствието си от модния свят

404
Добави коментар
Галя Георгиева
Галя Георгиева

Популярният модел Бела Хадид проговори за отсъствието си от модния подиум напоследък. Тя оправда това с упоритата хронична болест, с която се бори от цели петнадесет години, информираха местни медии. Става въпрос за лаймска болест. В своя личен профил в Инстаграм Хадид обяснява с факти за болестта и намеква, че съвсем скоро ще обяви завръщането си под светлината на прожекторите.

В публикацията беше добавена и медицинска експертиза, както и снимки на модела в болничното заведение. Самата тя споделя, че е била подложена на голямо страдание поради болестта и лечението, но за финал добавя, че в момента нейното здравословно състояние е добро. Бела Хадид бе категорична, че ще се завърне на подиума в момент, в който се чувства готова за това.

Припомняме, че тя не присъства на някои големи светски събития през последните месеци и именно това доведе до слухове, че успешният модел ще прекрати кариерата си завинаги. Неведнъж Хадид е говорила за здравословните си проблеми и трудностите, пред които е изправена по време на лечението си.

Въпреки това тя успя да успокои своите фенове като сподели, че се чувства добре и има подкрепата на своите близки и роднини, които са неотлъчно до нея.

По актуална статистика над 14% от населението страда от коварната болест, чийто причинител е бактерия, като може да се предава чрез ухапване от кърлеж.