Как да намерим истинската любов?

235
Добави коментар
Виктория Енева
Виктория Енева

Кой не желае да срещне истинска любов? За съжаление обаче тук няма гаранции, няма рецепта как това може да се случи. Kаква е тайната да намериш любовта? Най-важното условие е може би самите ние да сме готови за нея, а това е по-сложно, отколкото звучи.

Все пак има неща, които можете да направите в тази посока! Ето как да се подготвите за любовта, която търсите.

Започнете да откривате себе си

Много от нас погрешно вярват, че имат нужда от партньор, за да се чувстват щастливи и доволни. Реалността е по-скоро в обратен ред – когато се почувстваме щастливи, доволни и пълноценни сами, ще сме готови за романтична връзка. Непрекъснтатото желание да сте във връзка може да означава, че имате проблеми със самочувствието. Време е да се запитате познавате ли себе си, знаете ли какво искате в една връзка, познавате ли собствените си вкусове, качества, недостатъци?

Да се научите да се чувствате комфортно, независимо дали сте сами или във връзка, е една от най-големите стъпки, които можете да предприемете за себе си и бъдещите си  взаимоотношения.

Грижете се за себе си

Отделете допълнително време, в което да се грижите за себе си. Направете грижата за себе си приоритет и се опитайте да правите поне едно нещо всеки ден, за да се чувствате обгрижвани и обичани. Гответе си питателна храна, движете се или водете дневник. Опитайте да медитирате, общувайте, намерете ново хоби, опознайте местната общност, преобразете се. Има толкова много начини, по които можем да се грижим за себе си.

Това е полезно за вашето здраве на всички нива и ще насърчи по-положителен възглед за живота. Плюс това, ние сме склонни да привличаме хора, които отговарят на нашата собствена енергия. Така че, ако вашето настроение е вдъхновяващо, заразително, изпълнено с живот, вероятно ще привлечете хора с подобни вибрации.

Живейте живот, който ви носи радост

Когато изберете да живеете живота си според собствените си условия, той става много по-пълноценен. Понякога това означава да разочароваш хората около себе си, защото те имат свои собствени идеи за това кой трябва да бъдеш. Но не забравяйте, че това е вашият живот, така че го живейте за вас.

Когато го направите, ще се озовете на работни места и места и с хора, които са в съответствие с вас и вашия душевен път. И е много по-вероятно да намерите истинската любов тук, отколкото по път, който никога не е бил предназначен за вас.

Освен това, когато живеете живота си за себе си, ставате безкрайно по-привлекателни за хората около вас. Това е така, защото ставате по-автентични и вдъхновяващи, просто като се осмелите да правите нещата, за които сте родени.

Не търсете романтика, търсете партньорство

Повечето от нас обичат малко романтика. Забавно е, вълнуващо е и ни кара да се чувстваме желани. Но романтиката не е достатъчно силна, за да се изгради връзка. Това, което наистина търсите, е партньорство.

Потърсете някой, който може да ви предложи това и също иска това. Някой, който искрено се интересува от вашето мнение, интересува се от вашите нужди и желания и иска да създаде здравословен баланс във връзката.