Дженифър Анистън споделя каква е тайната на младежкия вид

223
Добави коментар
Галя Георгиева
Галя Георгиева

Дженифър Анистън разкри пикантни подробности около тайната на своя свеж и младежки външен вид. В момента актрисата е на 54-годишна възраст, но въпреки това тя все още изглежда страхотно, а нейните фенове са силно впечатлени от този факт. За много от тях звездата не се е променила през последните години и продължава да се поддържа все така млада и позитивна.

Оказва се, че има конкретна формула за това. В скорошно интервю Анистън сподели дългоочакваната си тайна, която години наред прилага, за да изглежда по този начин. След признанието обаче айдиторията ѝ беше шокирана от направеното признание.

Анистън заяви, че употребява семенната течност от сьомга. Тя разказва, че този метод ѝ е бил предложен преди много време, като дори самата тя е била скептична в самото начало и дори се е усъмнила, че това е шега. Въпреки това тя решата да изпробва необичайната формула, която очевидно е дала безотказен резултат.

Актрисата обяснява, че се касае за метод, който не налага хирургическа намеса и е бил разработен от специалисти в Корея, занимаващи се с формули за поддържането и подмладяването на кожата чрез ДНК молекули. Самата Анистън вече е на мнение, че именно този метод ще бъде бъдещето в света на козметичната индустрия.