Кирил Десподов: Нямам търпение да започна да играя за ПАОК

1057
Добави коментар
Галя Георгиева
Галя Георгиева

Футболистът Кирил Десподов вече официално е част от тима на гръцкия ПАОК и даде първото си изявление след трансфера от Лудогорец. Той обяви, че е запознат много добре с първенството в Гърция и изрази надежда, че ще радва гръцките фенове. Десподов сподели, че е получил много поздравителни съобщения от фенове на ПАОК и това единствено го кара да се чувства горд и радостен.

По думите му самият той е приел офертата много лесно, защото от ръководството на ПАОК са показали уважение към него. Опитният играч се надява, че веднага ще се адаптира към гръцката култура, тъй като наистина харесва както местните хора, така и тяхната храна и музика.

„В ДНК-то ми е да съм шампион“, добавя той. По тази причина и в Лудогорец винаги е искал да побеждава и да постига всичките си цели, свързани с футбола. Десподов се надява, че ще успее да помогне за успешното развитие на новия си тим и заедно да печелят много титли и трофеи.

На последно място българинът горещо благодари на всички за топлото и искрено посрещане и си пожела многобройни успехи с новата фланелка.