Кои са най-скъпите квартали в Америка?

1372
Добави коментар
AleksM
AleksM

Остров Ди Лидо (Маями Бийч, Флорида)

Остров Ди Лидо е най-големият от Венецианските острови. Това е малка верига, която се намира в залива Бискейн между, Маями Бийч и южната страна на квартала Еджуотър. Дом е на много знаменитости и бизнесмени. Предимствата на Ди Лидо, са, че много от имотите са построени през 20-те години на миналия век. Архитекти и частни лица изкупуват тези жилища, събарят ги и строят имения, които предлагат жилищна площ от по 8 000 квадратни фута. Къщи с по шест спални и шест бани, са отличен пример за модерната архитектурна тенденция на луксозния пазар.

Архитектите трябва да се възползват максимално, тъй като строгите разпоредби на град Маями налагат жилищата от ново строителство да покриват само до 50 процента от размера на парцела и да бъдат ограничени до два етажа.

Lacy Estates (Сан Марино, Калифорния)

През по-голямата част от последното десетилетие азиатските инвестиции стимулираха растежа на долината Сан Габриел в източната част на окръг Лос Анджелис. В Сан Марино средните цени на жилищата са се повишили с повече от 700 000 долара през последното десетилетие. Това е още по-очевидно в този квартал, разположен между Южна Пасадена и по-оживените търговски центрове Алхамбра и Роузмид.

Аспен, Колорадо

Ще ви покаже как се стимулира търсенето на жилища. Изисканите ресторанти, развлечения, изкуството, културата и природата, привличат хората. Подобно на други планински ваканционни дестинации, има строги правила за използване на земята, които защитават голяма част от естествената красота около Аспен. Предпазват природните забележителности, които стотиците хиляди посетители годишно идват да видят, от човешкото влияние. Цените на имотите започват от 3 до 5 милиона долара, особено в по-централните райони на града. Това са домове, в които хората прекарват по-малко от 30 дни в годината. С малък инвентар в диапазона от 5 до 7 милиона долара, купувачите са принудени да похарчат още 4 милиона долара, за да намерят нещо по-ново и хубаво.

Beacon Hill (Бостън, Масачузетс)

Това е най-желания квартал на Бостън. Средните цени могат да достигнат до $2800 на квадратен метър. Ценообразуването започва от 1 милион долара за избрани апартаменти, с една спалня и достига до 18 милиона долара за мезонет дуплекс.

Сан Франциско, Калифорния

Пазарът на недвижими имоти в Сан Франциско е бурен. Това е едно от най- желаните и най- добрите места за живеене в Америка, стига да можете да си го позволите. След като хората се преместят в Sea Cliff, те прекарват остатъка от живота си там. Това води до ограничено предлагане на недвижими имоти и е помогнало за стимулиране на продължаващото търсене в Пасифик Хайтс и Президио Хайтс. Въпреки това, продължаващата нестабилност и повишаването на цените в града, като цяло внасят малко безпокойство в общия пазар, особено в тези квартали с високо търсене.

Порт Роял (Неапол, Флорида)

Най-скъпият квартал в страната, за недвижими имоти от висок клас. Приблизително 85 до 90 процента от парцелите на Порт Роял имат воден достъп до Мексиканския залив. Крайбрежният квартал отдавна е дестинация за знаменитости и хора с възможности. Средната цена, в Порт Роял, за крайбрежен дом с четири спални и четири бани, е от 8,5 милиона долара. С тази цена идва членство в клуба на Порт Роял. Потенциалните собственици обикновено идват от Средния запад, но купувачите от североизточните щати започват да проявяват по-голям интерес, особено тези от Бостън.

С нови, чупещи рекорди на транзакции, като продажбата за 48,8 милиона долара през юни на 2500 Gordon Drive. Справедливо е да се каже, че интересът към ултралуксозната страна на пазара, се самоподдържа. Като се има предвид продължаващият интерес на строителните и предприемачите, към събарянето на стари имения за милиони долари. И комбинирането на няколко парцела, за да създадат на по-големи имоти. Порт Роял лесно може да остане на върха на този списък.