Европейската столица на изневярата

166
Добави коментар
AleksM
AleksM

Сайтът за запознанства „IllicitEncounters“ поставя под въпрос моногамията и сочи туристическа дестинация в Испания за меката на рогоносците.

Испания несъмнено е една от основните туристически дестинации на планетата, особено ако търсите слънце, плаж, култура и гастрономия.  Много туристи, които я посещават, са привлечени и от нещо друго.

Според доклад на британския вестник „The Sun” резултатите от проучване на британския сайт за запознанства „IllicitEncounters” определят, известна ваканционна дестинация в Испания за „европейската столица на изневярата”.

Сайтът за запознанства анкетира 2000 свои потребители и ги моли да оценят каква е вероятността да изневерят, в различни популярни туристически дестинации, в Европа.

Печелившата дестинация е Магалуф. Градът е, разположен в община Калвия в Майорка и е известен като един от средиземноморските парти центрове, особено сред британските туристи.

Любопитното е, че вторият европейски град, който респондентите биха избрали, за да се „скарат с половинките си“, също е в Испания и също е типична туристическа дестинация: Бенидорм. Подиумът се допълва от гръцкия остров Занте.

„Една от причините е, че Магалуф е известен, като дестинация за алкохолен туризъм от десетилетия, а многобройните ергенски и момински партита, които се провеждат там, е другата причина, поради която все още се смята за Меката на рогоносците“, казва Джесика Леони, говорител на IllicitEncounters, пред The Sun. „Срещата с други големи групи на почивка, където алкохолът тече, е перфектната комбинация за флирт, който лесно може да доведе до интимност със случаен любовник“, заключава тя.

 

Източник: La Razon