Betano с голямо партньорство с Лига Европа и Лигата на конференциите

550
Добави коментар
AleksM
AleksM

Един от водещите сайтове за онлайн залагания в България – Betano, се похвали с още едно голямо партньорство. Хазартният оператор се споразумя с УЕФА за спонсорство на турнирите Лига Европа и Лига на конференциите. Медията TV7 ни информира за партньорството на Betano и два от големите футболни турнири в Европа. Така букмейкърът Betano продължава с партньорските си отношения с големи футболни турнири, след като през тази година вече беше официален партньор на Европейското първенство и Копа Америка.

В сайта на Бетано може да очакваме ексклузивни предложения за срещите от Лига Европа, в които ще участва и българският шампион Лудогорец. Новата същинска част на турнира Лига Европа ще започне с фаза на лига, а не с групова фаза, подобно на преформатирания жребий на Шампионската лига, който отреди много интересни сблъсъци между най-големите европейски отбори.

Договорът между Бетано и представител на европейските клубни турнири бе подписан в края на месец август, а Ги-Лоран Епщайн направи коментар за партньорството с Бетано.

„Много сме радостни да направим публично нашето партньорство с Kaizen Gaming и неговия бранд за онлайн залагания Betano за следващите 3 г. в турнирите на УЕФА. След успешното партньорство по време на Европейското 2024, сме сигурни че ще имаме успехи и в европейските клубни турнири”, заяви търговският директор на европейската футболна централа.

Сделката с Kaizen Gaming е продължение на развитието на Betano, след като това лято букмейкърът стана първият партньор на УЕФА за залагане на Европейско първенство за провелото се Евро 2024.