Китайски календар за пола на бебето – КАРМА И СЪДБА – Статии

15
Добави коментар
mikael
mikael

Китайската астрология е много прецизна в даването на отговор за пола на очакваното дете. В древен Китай полът на детето е бил определян и техниката по която това е правено е запазена и до ден днешен. Тя е проверена в практиката и дава точност до 99%

За да определи една жена пола на детето, което очаква или планира да има е нужно да знае само две неща – възрастта си и месеца на зачеване или планиране на такова.

Днес все по-често жените предпочитат да раждат с Цезарово сечение (секцио), което (поне на теория) обещава да е по-леко. От гледна точка на Астрологията обаче ражданията се различават и биват естествени и предизвикани. Питате се какво значение има това? Нали в крайна сметка детето идва на бял свят и поема по своя път? Тук няма да говорим за “карма”, “прераждане”, “програма на душата” и прочие, а само за установеният от френския статистик и учен Мишел Гоклен факт, че между хороскопите на родителите и децата съществува астрологическа връзка, подобна на генетичната.

При това съвсем не е случаен момента, когато детето се ражда. Той се определя като “най-подходящото време, което съответства максимално много на комбинацията от родителски хороскопи”. Между хороскопите на родителите съществуват многобройни удачни комбинации, затова се и раждат различни деца. При предизвиканите раждания, това правило всъщност се нарушава. Още повече, че секцио може да се направи в рамките на до 2 седмици преди термина, то това е прекалено голям времеви диапазон, в който планетните позиции, и най-вече тези на “бързите планети” ( Луна, Меркурий, Венера) , се променят значително, което рефлектира силно върху съдбата на детето.

Това, разбира се, подсказва че едно подобно раждане не е “естествено” и би имало негативни последици. Това е било известно още в древен Египет, където жретците са определяли подходящия момент на раждане на новородения фараон.

Всяка жена решила да предприеме секцио е добре да се допита до астролог, който ще и посочи подходящите моменти за тази интервенция с оглед на картите на двамата родители. В рамките на въпросните 2 седмици, в които е възможно да се направи секциото, има в повечето случаи поне 4-5 удачни момента това да се случи, така че изборът не е малък, а и така много неприятни планетни положения в хороскопа на детето биха могли много лесно да се избегнат.