ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

10
Добави коментар
cenocankov
cenocankov

В последните години смесите на поливинилхлорида (PVC) с различни модификатори се наложиха като подходящ материал за изработка на дограма. PVC дограмата е предпочитана поради следните си качества:

– Освен в бяло, PVC процорците се предлагат в много други цветови гами и декорации, имитиращи дърво. Цветовете й са дълготрайни, което спестява необходимостта от периодично боядисване и нанасяне на различни защитни лакове;

– Има отлични топло- и звукоизолиращи свойства, благодарение на многокамерната си конструкция. Към нея могат да бъдат монтирани всички видове звукоизолиращи и термоизолиращи стъкла;

– Вградените в PVC-профилите стоманени усилители осигуряват нужната здравина и спомагат за реализирането на всички възможни прозоречни конструкции.

За да можете да си почивате спокойно вкъщи или през ваканцията, прозорците от система VEKA SOFTLINE 70 AD се предлагат с различен клас защита срещу проникване с взлом – в зависимост от потребностите Ви. Тъй като опитите за проникване с взлом най-често са през прозорците и балконските врати, особено важно е всеки отделен елемент, според разположението си, да е с обезпечена защита. Специални заключващи елементи и други компоненти за сигурност Ви дават възможност да се предпазите от проникване с взлом индивидуално за всеки прозорец от серията SOFTLINE 70 AD . PVC дограма VEKA  предлага степен на сигурност по DIN V ENV 1627-1630 до втора степен 

 

Защо Ворошилов избра за партньор  GEALAN ?

• Оптимална стабилност осигурена от перфектно оразмерените усилващи профили

• Монтажна дебелина на профила е 62 мм и 74мм

• Елегантен дизаин

• Модерни acrylcolor и дървесен ефект цветове

• Високи статични характеристики

• Не се изисква специална поддръжка

• Дълъг живот

• Устойчивост на атмосферни влияния

• Забележителна топлинна и звукоизолация

• Възможност за рециклиране

 

 

Ние, Групата ГЕАЛАН, считаме, че доверието, надеждността и солидните икономически практики са основните ценности, които обуславят нашия успех на международните пазари. Тези ценности, взети заедно с открития диалог и осигуряването на информация, са залегнали в основата на надеждното сътрудничество с нашите партньори (клиенти, фирмени служители, инвеститори, доставчици, правителство и общество).

 

Ние виждаме предпоставки и възможност за нашето бъдеще и за бъдещия ни потенциал за развитие в глобалния пазар и културното многообразие. Пътят, по който се движехме към развитие в миналото, е пътя, който следваме и в момента. Започвайки дейността си от нашите германоезични основни пазари, ние ще продължим по пътя към международния бизнес, като проучваме и оползотворяваме възможностите извън Европа.

 

Ние поддържаме и разширяваме конкурентноспособността на Групата ГЕАЛАН като поставяме фокус на нашите основни компетенции и непрекъснато подобряваме корпоративните си процеси. Основата за това е структурата на нашата дейност, иновациите, гъвкавостта, качеството и способността ни да бъдем първи на пазара, а не просто да реагираме на изискванията на пазар. През цялото време се стремим да поддържаме високо ниво на удовлетвореност на клиента и лоялност.

 

Комбинираме всеобхватна процедура с висока степен на осъзнаване на разходите и по такъв начин създаваме основа за успех и за сигурна трудова заетост, както и създаваме нови работни места. Запознати сме с нашите икономически, екологични и социални отговорности и ги изпълняваме.

 

Стремим се да бъдем сред трите най-добри производителя на винилови профили за дограма за прозорци, врати и щори на пазарите, на които упражняваме дейност.

 

 

 

 

 

 

 

Защо Ворошилов избра за партньор Weiss Profil ?

 

 

 

СИСТЕМИ ЗА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ С ЕВРОПЕЙСКО КАЧЕСТВО

ПРЕДИМСТВА НА PVC СИСТЕМИТЕ WEISS PROFIL:

– изработени от висококачествени материали по специална формула, съобразена с климатичните условия. 

– добра термоизолационна характеристика – нисък коефициент на топлопроводимост т.е. задържа успешно топлината в помещението

– висока звукоизолация

– голяма механична здравина

– дълготрайност – значително по-голяма от тази на дървото

– международен сертификат TUV за изградена система за управление на качеството ISO 9001:2000.

– богата гама от цветове: махагон, златен дъб, тъмен дъб, череша, тъмен и светъл орех.

– разнообразие от системи – три, четири, пет камерни; заоблена или скосена форма; вариант в комбинация с алуминий.

 

„Вайс профил“ е марка за българско качество по европейски стандарти. На пазара са стъпили през 2005г. и са най-голямата българска фирма за производство на ПВЦ и алуминиеви системи за врати и прозорци .

Производствената им база на площ от 14000 квадратни метра , разположена в собствен парк, се намира на Северната промишлена зона на град София . Оборудването и технологиите са доставени от Австрия и Германия.

 

Качеството на произвежданата продукция се следи ежечасно в модерна лаборатория , оборудвана с прецизни измервателни уреди .

Лабораторията на „Вайс профил“ е първата акредитирана в България за изпитване на профили и готови врати и прозорци .

Издадените от нея сертификати служат за оценяване на съответствието на вратите и прозорците с европейски норми и поставяне на  маркировка . С мисъл и грижа за клиентите фирмата пуска в редовно производство профили с безоловни стабилизатори – съвместна разработка на екипа на лабораторията и на химико-технологичен и металургичен университете (ХТМУ) , съфинансиран от Европейските структурни фондове , с което стават първият производител в страната на профили с безолoвни стабилизатори . PVC профилите на Вайс профил са  изработени по специална формула, съобразена с местните климатични условия.Уплътненията, които се използват, са от EPDM, който практически не старее и запазва еластичността си в много голям температурен диапазон.

 

Използването на системите Weiss Profil довежда до направата на красиви профилни конструкции на добра цена, създаващи уют във вашия дом.