Милионерите на 21 век?

6
Добави коментар
mavericos
mavericos

Те никога не се виждат достатъчно богати Въпреки кризата, дори милионерите в Америка се умножават. Според статистиката 10 милиона американски семейства с банкова сметка от 1 милион долара си докарват близо 336 000 долара повече през 2009 година. За справка през 2002 милионерите в Щатите са двойно по-малко. И милионерите пазаруват в Wal-Mart Казано с други думи, дори хората с доходи над 1 милион долара пазаруват в магазините на средната класа. Близо 80 процента от най-богатите хора спокойно си пазаруват от народните молове и дори от Wall-Mart, веригата известна с по-ниските си цени.
Кои бизнеси избират милионерите

За да се присъедините към клуба на милионера, само погледнете статистиката за бизнесите на най-богатите хора в света. Това са сферите на недвижимите имоти, стоковата борса, информационните технологии и строителния бизнес. Повече от половината милионери в света се занимават именно с това.

Милионерите използват консиерж услуги

Oт това кой да ви направи резервации в най-добрите ресторанти, да планира почивката ви до намирането на онова от което се нуждае един милионер – всичко това е услугата “ concierge”. Използвана във всяка точка на света, днес тя е просто задължителна за богатите хора. У нас тази услуга се предлага от нашия сайт и е гаранция за най-доброто, което един милионер може да поиска.

Не ставаш богат, когато си прекалено добър

Обикновено милионерите стават милионери защото са лоши момчета в бизнеса. И каквото и да ви говорят, обикновено само най-големите акули правят най-големите пари.

Винаги намират начин да избегнат данъците

Това е най-често срещаното явление в бизнеса. И всеки милионер може да ви каже как и къде да намалите данъците си. Отрицателния пример остава този на Уесли Снайпс, който отиде в затвора за укрити близо 3 милиона в данъци, така, че гледайте да е законно.

Винаги отлични ученици и студенти

Ако в 20-те години на отминалия век милионери са ставали онези, които са притежавали занаят и са израснали на улицата, днес е точно обратното. Половината от съвременните милионери имат най-доброто възможно образование и обикновено дипломите им са гаранция за бъдещи успехи.

Ferrari под наем

Луксът винаги ще бъде част от живота на милионера, но пък си спомнете примера на собственика на Икеа, който се вози в пътническа класа и кара възможно най-старата си кола. Във времена на криза все повече милионери си вземат лъскави коли под наем, когато са поканени на съответното събитие. Според статистиката най-много се търси Ferrari.