Шофьорски курсове

4
Добави коментар
TechneconGroup
TechneconGroup

Актуално

05.11.2013
Шофьорските курсове през зимата не са проблем

Зимните условия няма да са проблем за курсистите на Еврокар КЕНС. Автопаркът на учебния център е напълно подготвен за шофьорски курсове при зимни метеорологични предизвикателства и движението по пътищата в зимни условия. Те ще се радват на безопасно и удобно шофиране в условия на намалена видимост, тъмнина, заснежена и заледена пътна настилка.

03.06.2013
Нов лиценз от Министерство на транспорта

Учебен център „Еврокар КЕНС“ получи нов петгодишен лиценз за обучение на кандидати за придобиване на правоспособност за управление на МПС категория „B“.

21.02.2013
Кабинет за теоритична подготовка вече и с таблети

Нашият кабинет за теоритична подготовка вече е оборудван с мобилни таблети и така обучението, тренировката и вътрешния изпит върху официалните изпитни тестове за кандидат-шофьорите, могат по тяхно желание да става и в електронен вариант.
вижте още тук »

08.01.2012
Нов уеб сайт на автошкола ЕВРОКАР КЕНС

Новият уеб сайт на Автошкола ЕВРОКАР КЕНС стартира днес. Съвременния облик и добре структурираната информация ще Ви помогнат да се ориентиране максимално бързо в съдържанието на сайта. Напълно функционираща е и новата опция в сайта „Онлайн записване за шофьорски курс“. Чрез нея, освен че можете да се запишете за курс максимално бързо и удобно за Вас – можете и да изберете дата за стартиране на шофьорският курс, която предпочитате.
Регистрирай се онлайн »

15.02.2011
Шофьорски курс на автоматик

Нова услуга кормуване на автомобил с автоматична скоростна кутия за придобиване на шофьорска книжка категория „B“ за автоматик.

Правни услуги

Вижте подробна информация »