Мебели, производство на мебел и мебели по поръчка в София

2
Добави коментар
firebox
firebox

Мебели, производство на мебел и мебели по поръчка в София

Нови оферти за мебели в София и промоции! Обадете се сега, телефон 02 9613729, 0878/818 600 или ни пишете на адрес:
Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите
. Можете да направите и онлайн поръчка на мебел и обзавеждане в град София.

Проектиране на мебели.Производство на мебели от масив.Доставка и монтаж.Обзавеждане.

История на Мебелите

Мебелите – Нашия мебелен уеб сайт е създаден през 2007 година. Като производител на мебели МАРТИНА-СТИЛ ЕООД е на Българския пазар от 1998 година като дървообработващо предприятие и фирма за поръчка, изработка и производство на мебели. Ние сме един от големите Софийски производители и подизпълнители. Тук може да видите най-често търсените мебелни изрази и мебелни продукти в сайта.

Мебелната ни компания е с амбициозен и надежден екип, който произвежда и реализира отговорни проекти, желания и изисквания. Помагаме и напътстваме също и при избора на най-добрите за Вас решения. Работим по индивидуални и готови мебелни проекти, а също така произвеждаме и нестандартни мебелни решения.
Изработка и поръчка на мебели
Част от операциите на някои от изделията, които изработваме минават през ръчна обработка, което ги прави неповторими. Материалите, които използваме доставяме от фирми отдавна доказали се на Българския пазар, а байцовете, лаковете и боите са на италианската фирма СИРКА, което е гаранция за качество и стил.
Разполагаме със собствена производствена база от 650 квадратни метра застроена и 1000 квадратни метра открита площ. Намираме се в София, в базата на бившото АПК “СРЕДЕЦ“ – квартал Симеоново, на около един километър от Околовръстен път – София.
Производство на мебели, типове, поръчка и изработка

Мебелни типове, как става поръчката след нашето производство, по какъв начин изработваме мебелите, как ги доставяме и как и колко бързо ги получавате.
Изработка на мебелите и използвани от нас материали и консумативи

Изработка: Мебелите, които изработваме са масивно дърво, масив от парен бук, дъб, орех, явор, ясен, череша, кестен и бяла мура.
Фирмата ни предлага и услуги като разкрояване и кантиране на ПДЧ плоскости, обков и други.
Разкроявяме плоскости с дебелина от 6 до 25 милиметра и кантираме плоскости с дебелина на канта от 0.5 до 2 милиметра. Кантовете, с които работим са PVC и ABC, а ПДЧ плоскостите са с разнообразие от над 50 цвята и декори.

Предлагаме също и кухненски термоплотове, водобранни лайсни и аксесоари за тях. За повече информация и цени на предлаганите от нас услуги за кантиране и разкрояване, или се свържете директно с нас.

В нашия сайт на Вашето внимание предлагаме кухненска мебел, обзавеждане за детски стаи, спални, хол и
трапезарии,
дървени маси,
дървени стълби,
стъпала,
парапети, паркова и
градинска мебел, перголи, дограма,
врати, навеси, беседки, веранди, всякакви дървени конструкции, декори, обшивки и облицовки, обзавеждане за хотели, заведения, офиси и магазини.

Произвеждаме всякакво обдзавеждане, което можете да си представите от масив и масивно дърво, при това с двугодишна гаранция. Не купувайте от посредници, поръчайте
евтино мебелите директно при производителя в София!

За строителни фирми, държавни учреждения и цялостно обзавеждане предлагаме Специални мебелни цени и мебелни ценови оферти.

Поръчка на продуктите: Подайте запитване от формата на страница контакти, наш специалист ще дойде на място при вас за оглед, ще получите безплатна консултация за най-добрия за вас мебелен продукт и ако решите че желаете да станете наши клиенти, ще приеме поръчката ви.

Мебелен магазин в София
В град София ще ни откриете на адрес: гр. София кв. Симеоново бул. Симеоновско шосе № 233
тел. 02 961 37 29
gsm 0878 818 600
Мебелни продукти със същите тагове:  поръчка мебели поръчка мебел изработка мебели обзавеждане Copyright © Мебели в София от Мартина Стил, 2006-2010. Най-добрите мебелни продукти на най-добра цена директно от производител.