Най-скъпата проститутка: Възбуждат ме само 2000 долара

53
Добави коментар
petjor
petjor

„Известните хора са неочаквано перверзни, дават луди пари само да се взират в краката ми или да се правя на тъща им.“ Такива откровения направи неотдавна най-скъпата проститутка в света Натали Макленън, която години наред бе звездата на агенцията за момичета за ескорт NY Confidential.

Тази агенция даваше „под наем“ момичета с консумация на политици, спортни, поп и кинозвезди години наред до фалита и вкарването в затвора на собственика й и неговата „първа лейди“ Макленън. След излежаването на присъдата си и лечение на зависимостта си от наркотици едва 29-годишната Макленън публикува автобиографията си.

„Пристигнах в Ню Йорк на 21 години, за да участвам в разни малки филмови продукции. Бях гладна за слава и хронично фалирала. Тъкмо бяха станали атентатите на 11 септември и градът беше полудял. Празнувахме всяка нощ края на света. Прибирах се у дома чак по светло.

Веднъж един познат ме заговори. Попита ме дали не искам да работя за агенция за момичета на повикване. Хонорарът, който обеща, беше зашеметяващ. Аз обаче доста се колебаех – до този момент бях доста неопитна сексуално, най-много да бях гледала някой порнофилм и това ми се струваше връх на разкрепостеността. Реших обаче да пробвам и ако ми се стори гнусно, да престана.

Първият ми клиент бе един много слаб около 40-годишен азиатец, който живееше в прекрасен пентхаус, от който се виждаше цял Ню Йорк. Държеше се учтиво и бързичко ме заведе в спалнята си. Сексът не трая дълго, той свърши и ми бе изключително благодарен.

Казах си: „Ако за толкова малко време изкарвам толкова много пари, няма проблем.“ Останах в агенцията. 2000 долара бяха достатъчни да ме възбудят, дори и ако не харесвах клиента си. А пък обичам секса и се чудех всъщност защо ми плащат за нещо, което така и така доставя удоволствие. На всичкото отгоре клиентите ми до един бяха добре поддържани, миришещи на хубаво богати типове между 25 и 45 години, с които бих излязла начаса и без да ми дават хонорар.

За да избегна грешки с влюбвания и да правя услуги от чувства, а не по работа, се научих да прибирам хонорара в първите 30 секунди. Така не ми се случи нито веднъж да откажа плащане заради пламнали внезапно емоции в леглото. Надявах се между другото да срещна по време на работа голямата си любов.

Най-странната среща бе с един британски лорд, страшен сноб. Той извика една мъжка проститутка и искаше да гледа как правим секс. През цялото време даваше нареждания със снобския си британски акцент, като че ли режисираше порно. Абсурдното бе, че го правеше толкова изискано: „Сега, уважаеми, завътертете Наталия така, че да виждам как прониквате в нея. Благодаря ви. Вие, Натали, пъшкайте, ако обичате. Чудесно, мила. Благодаря ви.“ Едвам се сдържах да не се разсмея, когато си тръгнахме с колегата, се превивахме в коридора от смях.

Още по-извратен бе един шеф на голяма телевизия, който ме нае заедно с още три колежки. Единственото, което трябваше да правим, бе да седим на ръба на леглото, а той се взираше в обувките ни. Мислех, че след фетишистката част ще минем към секс, но не. Седя там и гледа краката ни 4 часа! Никога в живота си не съм скучала толкова!

Агенцията бе изключително коректна към клиентите си. На сайта си бе публикувала снимките ни точно така, както изглеждаме и в действителност. Никога не лъжеше и не шикалкавеше. Клиентите можеха да дават оценката си за нас пак на този сайт. Аз нито веднъж не получих по-малко от максималните 10 точки. Така се изкачих до Олимпа на професията и започнаха да ми плащат рекордни хонорари. На час вземах по 2000 долара.

Причината обаче не е в това как изглеждам. Далеч не бях най-хубавата в агенцията, доста съм ниска, а гърдите ми са малки. На всичкото отгоре имам белег от операция, който минава по целия ми корем. Но мъжете не търсят съвършенството, то по-скоро ги плаши. Освен това хората, които имат опит с проститутки, знаят кога симулираш оргазъм. За щастие аз нямах нужда от симулиране, можех да свърша бързо, ако си представям нещо приятно.

Обичам секса и това си личеше, мъжете винаги бяха доволни. Пълни глупости са историите, че те плащат, за да си говорят с проститутката. Кой дава 2000 долара, за да го слушам?

Постепенно станах зависима от секса. Често след двама клиенти се обаждах да искам още някой, а в къщи си пусках порно и се стимулирах сама. Реших, че съм нимфоманка.

Обещах си да изляза от бизнеса в момента, в който събера 100 хил. долара. Но тогава се появи другата ми мания – шопингът. Пазарувах като откачена – чанти за по 5000 долара, обувки за по 3 000, педикюр, маникюр, масажи – всичко, което може да се купи с пари.

Агенцията ни процъфтяваше, защото бяхме най-добрите. Забранено бе да се вземат наркотици, забранено бе да се къпеш повече от 10 минути, когато отиваш при клиент – знаете го онзи номер, в който проститутката се къпе 40 минути от платените 60. Това при нас го нямаше.

Нещата започнаха да се променят, когато се влюбих в шефа. Ще кажете, пълно клише – проститутка се влюбва в сводника си! Да, но е факт. Джейсън Ицлър бе за мен бог, а аз бях неговата сексбогиня. Чувствахме се като Бони и Клайд в „Долче и Габана“. Но той започна да взема наркотици и изтрещя. Искаше да работи заедно с мафията, парите все не му бяха достатъчно.

Накрая го хванах, че не ми е изплатил хонорари за 150 000 долара! Почувствах се използвана като евтина проститутка. Все едно бях пълен парцал. Тогава всичко приключи.“ (24часа)

СЪВЕТИ

1.Поститутката Наталия все още държи палмата на първенството по скъпотия – хонорарът й е бил 2000 долара на час.

2.Най-скъпата сексиграчка в света се продава в Париж и струва 40 000 евро. Става дума за вибратор от бяло злато, от който изскача пръстен, обсипан с 18-каратови диаманти. Перфектният подарък за любовница.

3.Най-скъпият домейн в света е sex.com. Той струва 85 милиона долара и все още никой не го е купил.

4. Най-скъпият публичен дом в света е в Дюселдорф. Вечер с избрана дама в него може да струва 48 000 евро. В цената се включва шампанско за по 1000 евро бутилката и пури по 500 евро парчето. Клиентът се докарва и откарва с лимузина.

5. Най-скъпите гащи в света се продават в Лондон и струват 2200 евро, защото са обсипани с камъни Сваровски.

6. Най-скъпият сутиен е произведен от фирмата „Виктория сикретс“ и струва 1 млн. евро. Обсипан е с диаманти.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти