ВСИЧКО Е ФЛИРТ :: Семинар по флирт и запознанства с жени

27
Добави коментар
anatolii
anatolii

„ВСИЧКО Е ФЛИРТ“
Семинар по флирт и запознанства с жени

Сега е възможно да закупите пълния семинар „Всичко е флирт” само за 24 лв. Семинарът се предлага като видео файл, който се свалят директно от нашия сървър. За да получите линк за сваляне на пощата Ви преведете сумата от 24 лв. в наша сметка. Не забравяйте да напишете трите си имена в основанието за превод.

След това пуснете заявка във формата ТУК, като отбележите името си и точен емайл адрес, на който ще получите линк за сваляне на семинара.Видеото от семинара включва шест части:
1. Флиртове – наръчник за употреба
2. Жестове и мимики за свалки
3. Как да се справим с комплименти и критика
4. Трикове за срещи с жени
5. Въпроси и отговори за флирта и свалките
6. ВИП – въпроси, отговори и съвети
/Продължителността на видеото от целия семинар е около три часа/

Знаеш ли, че близо 99% от мъжете не флиртуват правилно?

Виждал ли си отегчените и съжалителни женски лица, когато някой мъж се запознава с жена и после се опитва да я сваля?

Знаеш ли, че жените са поне 10 пъти по-добри в социалната игра от средностатистическия мъж?

Чудиш ли се как е възможно да успееш във флирта, когато насреща имаш толкова опитен „противник”?

 

Факт е, че самоуките мъже, които имат успех с жени са
практикували свалките с години, преди да се превърнат в майстори
на флирта.
Факт е, че са претърпели хиляди неуспехи по пътя към успеха.
Факт е, че са изгубили стотици дни, за да открият нещата,
които наистина работят с жените.
Ние знаем тези факти, защото ние сме от тези мъже.

Ние от Pick-up Project години наред правим обучения и семинари по свалки, флирт и запознанства с жени. Ние знаем, че ти нямаш всичкото това време, за да налучкваш сам правилния път към женските сърца. Ние знаем, че ти искаш бързо и ефективно да можеш да свалиш жените, които харесваш.

За теб ние организираме напълно безплатен семинар. Двама от нашите инструктори, които са майстори във флирта с жени ще ти разкрият част от своите тайни.

Искаш ли да разбереш как да поправиш своите грешки в общуването с жените? Искаш ли да откриеш ефективните методи за флирт и запознанства?

Ако отговорът ти е „ДА” заяви участието си в безплатния семинар „Всичко е флирт” още днес.
„Всичко е флирт” ще се проведе на 23 май в София от 13.00 ч. Там ще бъдат представени факти, практични съвети и страхотни идеи за свалки и флирт, натрупани след години опит от личния живот на двамата лектори, както и от обученията, които правят за други мъже.

Какво да очакваш?

Slayer – гуруто в маркетинга и мениджмънта, създателят на Pick-up Project, който години наред обучава мъжете в България на флирт, запознанства, съблазняване и ефективна комуникация ще разкрие част от тайните си в лекциите:
• Жестове и мимики за свалки
• Трикове за срещи с жени

Jimmy – консултант по маркетинг, майстор на разговорите с жени и експерт в приложната психология и ефективното съблазняване, ще сподели своите подходи в темите:
• Флиртове – наръчник за употреба
• Как да се справим с комплименти и критика

Регистрирай се още сега, като попълниш формата за участие. Семинарът е безплатен!

Ако това не ти стига и търсиш още по-изгодна оферта ние ти предлагаме VIP пакет. С VIP пакет ти получаваш място на първите редове в залата, безплатно DVD-видео диска “Готина свалка” и един час персонална консултация от лекторите след края на семинара.

Не пропускай възможността да ни зададеш всички свои въпроси, които те вълнуват, относно флиртуването, запознанствата и жените. Не пропускай възможността и да получиш DVD диска „Готина Свалка”, в който се разкриват тайните на добрите свалячи в България /дискът отделно се продава за 69 лв./
VIP пакетът струва само 59 лв.

Още веднъж само за 59 лв. ти получаваш място на първите редове в залата, безплатно DVD-видео диска “Готина свалка” и един час персонална консултация от лекторите след края на семинара.

Готов ли си да подобриш своите умения за запознанства и флирт с жени? Готов ли си да откриеш част от тайните на мъжете, които имат успех с красивите момичета?

Семинарът беше проведен на 23 Май в София. Само сега може да закупиш видео от целия семинар за 24 лв.