Шпионска техника

1
Добави коментар

Камерите за видеонаблюдение са толкова много видове, за да отговарят на различните изисквания на клиентите. Като цяло всяка една камера има за цел да охранява дома, офиса или вас самите. Видовете камери са IP камери, безжична камера, мини камера, микро камера, както и стандартните камери за видеонаблюдение, които са цветни, черно-бели или сензорни. Най-удобни за всяко едно действие от гореспоменатите като че ли са безжичните, защото може да се насят навсякъде. Една безжична камера може да се инсталира много по-лесно,отколкото другите, които имат един тон кабели, които трябва да се прекарат по стените или тавана, в зависимост от това къде трябва да се постави. Безжична камера може да се постави и по дрехите на хората, които смятате да следите. Освен това, за да не събуждат подозрение много камери са вградени в ежедневни и понякога доста скучни вещи, като химикал, часовник, слънчеви очила, шапка и др. Ако искате да проследите някой, на който нямате доверие, подарете му безжична камера, скрита в любима вещ и така ще получите информация от първа ръка. Разбира се ще трябва после да можете да свалите информацията, посредством USB порта, който се намира в уреда.

Нека да видим кои са точно видовете безжични камери. Първо безжичните камери може да предават информацията, която се записва на живо на всеки един компютър или лаптоп, към който е свързана. Те се състоят от приемник и камера. Обхвата между двете е към 50 метра. С помощта на релейна станция, която увеличава обхвата между безжична камера и приемника, и разстоянието става два пъти повече – 100 метра. Така, че ако ви трябва да записвате информация на по-голямо разстояние, тази релейна станция е точно за вас.

Българските онлайн магазини за шпионски устройства предлагат и няколко вида безжични камери. Тези в химикали, например са много удобни, защото винаги може да я закачите на ревера на сакото, или пък на предния джоб на якето и да запишете всичко, което ви трябва. Съответно може да подарите такава химикалка на човека, който искате да следите. Най-хубавото е, че химикалката е напълно функционираща, т.е. нищо не пречи да се пише с нея, докато камерата работи и записва. Тя е и идеално преносима флаш памет, на която може да записвате и друга информация и да си я носите на различни места.

Друг вид безжична камера е тази, монтирана в напълно работещ ръчен часовник. Тя притежава вградена батерия, която след като се презареди дава захранване на камерата за един час запис. Освен това камерата може да записва на различни честоти – CH1 – 2.414GHz, CH2 – 2.432GHz, CH3 – 2.483GHz, CH4 – 2.468GHz. Притежава ј CMOS сензор, а също така може да работи при минимална осветеност. Което прави идеално записването в дискотека или друго нощно заведение.

Още едно предложение е безжична камера, вградена от слънчеви очила. Идеално записващо устройство за горещите, слънчеви дни, когато другите камери може и да не свършат работа, заради блестящото слънце.