Как да „помръднеш“ живота си!

8
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

“Нищо не се случва, докато нещо не помръдне” (Айнщайн)

Може би и на вас се е случвало да се чувствате като на кръстопът, да се чудите кой път да поемете, да търсите отговор или решение на настоящ проблем, да се притеснявате за бъдещето си. В такива моменти имате нужда от помощ. Потърсете я в себе си.

Вселената е изградена от вибрации. Всичко вибрира с определена честота, която може да бъде измерена. Ако разбиете материалния свят на по-малки елементи ще видите, че всичко, което изглежда плътно всъщност е танц – танц на частици и празни пространства. Ако разгледате най-малката от тези квантови частици, ще откриете, че тя води началото си от Първоизточник, който вибрира толкова бързо, че не се подчинява на законите на света, в който всичко има начало и край. Тази най-висша (или най-бърза) енергия е наречена Изначална енергия. Вие, както всички и всичко, сте се появили от тази вибрация и след това сте дошли в света на нещата, телата, умовете и егото. Именно с напускането на тази Изначална енергия с умовете си ние допускаме света на проблемите, болестите, оскъдиците и страховете в живота си.

Ако пожелаете да откриете истинското щастие в живота си, първо си помислете – вие идвате от Първоизточник на любов и благополучие. Когато се изравните с тази енергия на мир и любов, тогава отново придобивате силата на своя Първоизточник — силата да изразявате желанията си, да привличате благополучие, да извиквате изобилие там, където е имало недостиг и да получавате божествени на¬пътствия в лицето на правилните хора и точно подреждащите се обстоятелства. Когато промените начина, по който гледате на нещата – и те се променят. Ще видите и преживеете промяната на цял един свят пред очите ви. Това е светът, създаден от Изначалната енергия, която иска отново да се свържете с нея и да се радвате на живот, изпълнен с радост и благоденствие.

Как можете да получите напътствие в живота си? Отговорът: “Медитация и самовнушение.” Седнете в тиха стая, облечени в удобни дрехи и се съсредоточете върху дишането си. Докато мислите ви блуждаят, което със сигурност ще се случва, освободете съзнанието си от тях и се концентрирай върху дишането си. Тогава се концентрирайте върху себе си. Мислете само за вас. Представете си, че сте сами на бряг и виждате морски вълни, или сте отново сами на скала, в планината… Сигурно ви се струва странно, дори налудничаво, но може би нещо ще ви бъде съобщено лично. Ще чуете откровение и така ще разберете отговора на въпроса, който ви вълнува. Остава само да го чуете… с мисълта си.