Фитнес Кафе с Ники Китаеца

3
Добави коментар
oroto
oroto

Ако си привърженик на българския поп фолк или пък си падаш по „източната“ култура, то няма как да не си чувал за Ники Китаеца.

И като казах поп фолк, веднага се сещам за красивите певици и певци, които ни презареждат с експлоадираща енергия и много настроение без значение от място, събитие или местоположение.
Да, но какво общо имат певците с Ники Китаеца?
Общото е, че на немалка част на много певци Ники е продуцент. Николай Първанов е собственик и продуцент на REAL ENTERPRISES!

Именно затова реших да се обърна към него за интервю в което да разбера за неговата продуцентска къща, за кастингите, които провежда с цел намиране на млади таланти, и кой е най-важният критерий при избор на подходящ талант за по нататъшното му развитие, както и много други въпроси.

Фирма “Real Enterprises” е създадена през април 2009 г. като музикално-продуцентска компания с мисията да създава, продуцира и менажира млади и талантливи изпълнители в жанровете поп и поп-фолк, както в България, така и в чужбина.

Фит интервю с Николай Първанов(Китаеца)

Представям ви интервюто, което проведох с един от най-красивите и неустоими мъже в България, собственик на продуцентска къща “Real Enterprises”, като го запитах кое е по-важно за една поп-фолк певица? Формата или гласът Дар Божи, както и подлагал ли е на кастинг своята любима съпруга, и с какво е пленила сърцето му. Научете истината сега!

Мартин Гергов: Ники ти си собственик на продуцентска къща “Real Enterprises”.
Как реши да се захванеш с този бизнес, и какво ти коства?
Ники Китаеца: Реших да се занимавам с този вид дейност, защото исках да използвам пълноценно своята популярност, както и контактите, които си създадох през годините и мисля, че този бизнес тепърва ще се развива все повече.

Мартин Гергов: На кастинги в твоята продуцентска къща се явяват повече жени или мъже, и всички ли искат да бъдат певци?
Ники Китаеца: Напоследък надделява мъжката част,и дори в момента има прослушвания в компанията, и на тях се явяват повече мъже. (бележка на автора – за въпроси към Николай Първанов относно текущия кастинг за нови таланти ползвайте телефон: 0897 933 448)

Мартин Гергов: Ако една бъдеща певица например има перфектен глас, но е на „ти“ с перфектните килограми, какъв и е шанса, и обратното.
Ники Китаеца: Според мен една жена винаги, трябва да държи на външния си вид, независимо с какво се занимава, и това само би и помогнало във всяко едно начинание.
Така че външният вид е от голямо значение.

Мартин Гергов: Малко по личен въпрос! Подложи ли съпругата си на кастинг(до колкото знам и тя е певица). Какво те привлече от пръв поглед в нея?
Ники Китаеца: Не, не съм я подлагал на кастинг-нямаше нужда. Всичко ме привлече в нея, когато я видях знаех, че тя е жената, която искам.

Мартин Гергов: По твои наблюдения певиците отделят ли достатъчно време за фитнес и правилно хранене или повече разчитат на гена си? Знам, че някои певици от световен ранг си имат освен гримьори, танцьори, хореографи… и лични фитнес инструктори, и отделят не малко време във фитнес залата(пример Мадона).
Ники Китаеца: По мои наблюдения в България не отделят достатъчно внимание на тези неща.

Мартин Гергов: Какво ще пожелаеш на бъдещите музикални и филмови таланти преди да направят своята първа крачка. Какъв се явява продуцента в случая?
Ники Китаеца: Ще им пожелая успех, да са по напористи и да гонят целите си.

Информация за текущите кастинги на компанията – 0897 933 448 (Николай Първанов)
Подробна информация за “Real Enterprises” ще намерите на адрес: www.realenterprises.eu