Нов магазин на blizoo отвори врати в Плевен – Pixel Media

2
Добави коментар
Nefertitis
Nefertitis

Нов магазин на blizoo отвори врати в Плевен

20 октомври 2010, 14:37

Операторът е с изцяло обновени пакети с повече ТВ програми, по-високи интернет скорости и по-ниски цени

Заместник-кметът на Плевен Свилен Янков откри днес новия магазин на телеком оператора blizoo, който се намира на булевард „Васил Левски” 174. Магазинът е разположен на търговска площ от 35 кв. метра, разполага с две гишета за обслужване на клиенти и разкрива 3 нови работни места в компанията.

„Магазинът отваря врати с изцяло подновен blizoo дизайн и е поредният ни търговски обект в град Плевен. Надяваме се, че с този нов магазин и с новите пакетни услуги, с по-качествено съдържание, по-бърз интернет и по-конкурентни цени ще можем да отговорим на очакванията на клиентите ни”, каза Веселин Лалов, Регионален мениджър на blizoo за Плевен на откриването на магазина.

Наскоро операторът представи изцяло обновеното си портфолио със самостоятелни и пакетни услуги, които изцяло заменят досегашните. Така офертите към клиентите на blizoo се уеднаквяват като качество и цени.

Основният пакет Екстра с 80 програми цифрова тв, 24 Mbps интернет, телефонна услуга без месечна такса и бонус от 50 национални минути ще бъде на цената от 30 лв. Така абонатите ще получат повече програми от тези, които са гледали до момента, и два пъти по-бърз интернет, а таксата остава непроменена.

За същия пакет, но с 12 Mbps интернет абонатите ще заплащат 25 лв. месечна такса.

Тройният пакет за по-взискателните потребители е с до 130 програми, включително 3 HD канала, 24 Mbps и телефон с 200 безплатни минути към всички фиксирани мрежи в страната ще бъде достъпен на цената от 40 лв.

Blizoo е подготвил и пакет Премиум+ с до 130 канала, 3 HD канала за 6 месеца и безплатен HBO, телефон с 300 безплатни минути и свръх бързия 50 Mbps интернет за 50 лв. месечна абонаментна такса.

Като водещ кабелен и цифров ТВ оператор, blizoo продължава да предлага и цифрова телевизия като самостоятелна услуга с 40, 80 и 130 програми, на цена от съответно 10, 20 и 25 лв. Най-богатият пакет с HD телевизия в България вече ще се предлага на клиентите срещу много изгодната месечна такса от 15 лв.

В HD пакета вече е включен и новият Penthouse HD – еротичен канал с естетско съдържание за възрастни, а blizoo е единственият оператор в региона, който го разпространява.

Всички предложения са достъпни с безплатно оборудване и инсталация, както и с безплатен телефонен апарат, а цената на услугата ще се запази гарантирано без промяна за срок от 18 месеца.

назад

предишна новина

следваща новина