Гумените ботуши – хит сред знаменитите деца | Kids Style

8
Добави коментар
luxury
luxury

Гумените ботуши продължават да бъдат модерни и този сезон. Освен, че предлагат голям избор на цветове и стилове, те осигуряват надеждна защита на краката в дъждовното и студено време.

Една от звездните почитателки на тази неостаряваща мода е не коя и да е, а именно Сури Круз. Оказа се, че най-стилното дете в Холивуд притежава в гардероба си няколко чифта гумени ботуши. Толкова сме свикнали да виждаме Сури с елегантни рокли и токчета, че изненадата ни е меко казано голяма.

Fairy Princess Rain Boots от Kidorable – 29$ English Roses Polka Dot Rain Boots от Kidorable – 29.95$ Hello Kitty Rain Boots от Sanrio – 39,95$ Ladybug Rain Boots – 29.00$

Матилда Леджър (дъщерята на Мишел Уилямс и Хийт Леджър) не излиза на разходка без любимите си водоустойчиви ботуши Хънтър. Ботушите са изработени от дебел гумен латекс и притежават удобна тапицирана стелка. Освен удобство, модела предлага класически и стилен дизайн. Вероятно поради тази причина Матилда се е сдобила с цели два чифта – в розово и жълто. Популярните Hunter rain boots ще откриете в гардероба на още куп знаменити деца.

Дженифър Гарнър с дъщеря си Вайълет, обута с розови ботуши Hunter.

Всички в семейството на Katie Price носят гумени ботуши Хънтър.

Дилън Макдермът на шопинг с дъщеря си Шарлот Роуз, обута с розови ботуши Hunter.

Hunter rain boots – 59,95$

„Гумената мода“ изглежда е завладяла и очарователния син на поп звездата Кристина Агилера. Сладките гумени ботуши на Макс поставят забавен акцент в небрежното му облекло.

Tank Engine® Rain Boots – 36.95 $

Холивудските знаменитости винаги трябва да изглеждат добре независимо дали вървят по червения килим или пазаруват в супермаркет. Звездното семейство Джоли-Пит беше изловено от папараци да пазарува в местен магазин във Франция. Ще спестим критиките относно облеклото на Брад Пит, но няма как да не отбележим стилните гумени ботуши на Захара, които са напълно в унисон с цялостното и облекло.

Шарън Стоун и нейните синове Laird и Куин не се притесняват от дъждовното време и смело крачят по мокрите улици на Лос Анджелис, обути в удобни гумени ботуши.