Коледа с Нова ТВ

57
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

Празничната програма на Нова телевизия предлага много гости, забавление, музика, филмови премиери и звезди

В дните на Коледа всички магазинни предавания на Нова телевизия обещават да посветят на семейния празник много настроение и интересни гости. Освен тях, на 24-ти декември, от 11:30 часа зрителите ще могат да гледат и запис от концерта на Кичка Бодурова в Зала 1 на НДК. За любителите на танците в две поредни вечери (23 и 24 декември) от 23:30 часа ще бъдат излъчени двете части от спектакъла „С фрак и лачени обувки: Кралете на шоуто”, събрал на едно място международни звезди от спортните танци.

Денят на Бъдни вечер по Нова телевизия ще приюти и две телевизионни премиери: На 24-и декември от 15:15 часа зрителите ще могат за първи път на малък екран да гледат романтичната комедия „Омагьосана” с участието на Сюзан Сарандън и Патрик Демпси. По-късно същата вечер, от 20:00 часа също за първи път на ТВ екран ще бъде излъчен и „Астерикс на Олимпийските игри” със звезден състав от актьори – Жерар Депардийо, Ален Делон, Хосе Гарсия и др. С това обаче телевизионните премиери не свършват, защото на Коледа (25.12.) от 20:00 часа Нова ТВ ще излъчи и „Хрониките на Нарния: Принц Каспиян”.

„Станция Нова” и „На четири очи” на Коледа

В неделя, 26-ти декември, на гости на „Рулетка” в Станция Нова ще бъде премиерът Бойко Борисов. При „Отчаяните съпруги” ще гостуват едни от най-известните майки с дъщерите си: певицата Мария с малката Марая и Рени с двете си момчета, а в студиото ще обикалят и децата на двете водещи Вихра и Мая. Не пропускайте да разберете и какво представлява един ден на Ивана, която за пръв път ще покаже дъщеря си.

На 26-ти декември в „На четири очи” Цветанка Ризова готви коледна среща с Мира Добрева, Влади Въргала и поп-фолк певеца Константин. Какво означава „шменти капели”, защо Въргала избра точно това заглавие за новия си филм и каква роля отреди на Константин? На свой ред изпълнителят ще разкаже първи впечатления от бащинството, защото скоро на бял свят се появи дъщеричката му Мариана. Във втората част на предаването – въпросите, които си задава журналистката Мира Добрева навръх Коледа.