Тechno Мobile

12
Добави коментар
technomobile
technomobile

С тях абонатите вече няма да се притесняват с кого и колко говорят и могат сами да определят как да ползват мобилния си телефон

 Всеки човек е различен и има различни потребности, които се изменят всеки месец. Затова М-Тел разработи за своите клиенти най-новите си абонаментни планове в своето портфолио – M-TEL FIT. С тях абонатите на оператора ще получат напълно нови възможности, повече гъвкавост и свобода при ползването на мобилни услуги.

 Всеки месец с M-Tel FIT клиентите получават сума за ползване на услуги – FIT премия, в зависимост от месечния абонамент, който са избрали. FIT премията им позволява всеки месец да използват различен микс от мобилни услуги – според личната им преценка и в количество, което да отговаря на техните текущи потребности и желания. По този начин M-Tel FIT се съобразява изцяло с нуждите на клиентите. Вече не е необходимо те да се вместват в определен брой безплатни минути с риск в края на месеца те да останат неизразходени, а за всичко друго да заплащат допълнително.

 

Нещо повече, абонатите на M-Tel FIT  винаги ползват повече, отколкото плащат, тъй като стойността на FIT премията винаги е по-голяма от месечния абонамент за избрания M-Tel FIT план.

 

Четири са размерите на месечния абонамент, в които клиентите да „облекат” своите мобилни потребности – XL, L, M и S.

 

Избирайки M-Tel FIT XL, клиентите ще получат и най-голямата FIT премия. Абонаментът е 80 лв., като абонатите могат да ползват мобилни услуги по избор на два пъти по-голяма стойност от реално заплатената, а именно 160 лв. Така цените в рамките на тази премия на практика са двойно по-ниски. С M-Tel FIT XL потребителите могат да говорят 444 минути към всички мрежи в страната или 3200 минути към групата „Семейство и приятели”, или да изпращат 888 SMS-а, или избират всяка комбинация от мобилни услуги, съобразена с техните предпочитания.  

 

90 лв. пък е FIT премията или равностойността на ползваните мобилни услуги, ако потребителят избере M-Tel FIT L срещу абонамент от 50 лв. на месец. M-Tel FIT M е пакетът с месечен абонамент от 30 лв. и FIT премия от 50 лв. Срещу месечен абонамент от 20 лв. клиентите на M-Tel FIT S ще разполагат с 30 лв. за ползване на мобилни услуги.

 

Сега с M-TEL FIT абонатите на М-Тел не трябва да се съобразяват с кого и колко говорят. Всички разговори в страната, без значение към мобилни или фиксирани мрежи, се таксуват на една и съща цена, дори и след изчерпване на тяхната FIT премия.

 

M-Tel FIT предоставя на своите абонати и изключително конкурентни цени, както в рамките на сумата от съответния пакет, така и след изразходването й. 36 ст. струва минута разговор към всички национални мрежи, 5 ст./мин. е цената на обажданията към 6 номера по избор от групата „Семейство и приятели”. Изпратен SMS към всички мрежи ще се таксува за 18 ст., а MMS – за 48 ст. Онези от тях, които обичат да сърфират в глобалната мрежа или предпочитат да проверяват своя e-mail от мобилния си телефон, ще заплащат само 28 ст. на мегабайт.