Podaracite.comБлог за подаръци и картички за всички празници

9
Добави коментар
extensa.test
extensa.test

14-ти февруари – денят на влюбените, St.Valentine’s day…. или така обичаният от всички българи традиционалисти „Трифон Зарезан”.

Както и да го наречем, не може да се отрече, че този празник носи много положителни емоции и настроение. Чуват се, обаче, и доста противоречиви мнения, че това не е български празник и не трябва да го празнуваме, че това са глезотии и превзети любезности и т.н. Истината е, че този празник, независимо от това, че не е български, е един добър повод да обърнем малко повече внимание на любимите наши половинки, които в повечето от случаите се чувстват леко пренебрегнати, заради заобикалящия ни прекалено динамичен свят. Ако у вас желанието да зарадвате любимия си човек е по-голямо от предразсъдъците и сте решили да изненадате половинката си с нещо различно от конвенционалите и дори банални фигурки, животинки, сувенирчета, балончета и възглавници във формата на сърца, значи следващите редове ще ви бъдат от полза.

Ето няколко интересни предложения за подаръци за Свети Валентин:

1.    Подарете си време заедно!
Подарете си време заедно като организирате усамотена кратка почивка на някое красиво и непознато за вас и/или вашата половинка място, което ще ви накара да се отдадете изцяло на приятни емоции и спомени и ще ви предостави възможност за разговори, прегръдки, целувки и ….. още нещо. Резервирайте и подгответе всичко предварително и дръжте до последно вашата половинка в неведение и тръпнейки в очакване за нещо лудо, интересно и различно. Имате страшно голям избор от интернет предложения… изберете най-подходящото за вас.
2.    Подарете преживяване – билет за кино, театър, концерт, резервация за СПА- и/или козметични процедури, релаксиращ масаж, карта за фитнес, танци, професионална фотосесия, билет за екстремно преживяване – каране на кънки, ски, сноуборд, скок с бънджи, скок с парашут, летене с парапланер, алпийско катерене, сърфинг и всичко останало, от което се интересува получателя.
3.    Подарете внимание!
Ако нямате възможност за пътувания и почивки, можете да накарате вашия любим да се почувства специален/на като му подарите внимание, например като станете негов „роб” за този ден и изпълнявате всяко негово желание и прищявка, обгрижвате го, казвате му и му показвате колко много го обичате. Идеята би била по-ефектна ако я подкрепите и с „веществено доказателство” за вашата „преданост” като например картичка с подходящо изображение и послание. Ако имате достатъчно въображение, умения за рисуване и съчетаване на цветове и подходящи материали, можете да си я направите и сами. Ако нямате нужното време и желание, можете да разгледате някои предложения.

4.     Любовта ни минава през стомаха!
Пригответе закуска или любимо ястие. Заведете го/я на ресторант или пригответе романтична вечеря вкъщи, но с напълно променен интериор, ароматни свещи, цветя и всичко друго, което ви се струва примамливо и интригуващо.

5.    Най-малко очаквах….. !
Изненадайте го/я с няколко малки картички или просто цветни листчета с искрени послания като ги поставите на необикновени места – в банята, под възглавницата, в чантата или портфейла, в джоба на някоя дреха, в чашата за кафе, в хладилника или микровълновата, пред телевизора или компютъра…

6…………

7………..

Очаквайте съвсем скоро и втората част на статията с останалите 5 топ идеи за подаръци по повод Свети Валентин!