Черната Златка в болница

6
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Диагнозата на дежурния екип е „субилеус“ (опасност от преплитане на червата) на фона на дехидратация и хипогликемия от изтощителна диета и изключително натоварен режим…

Златка Димитрова, известна като Черната Златка, беше приета по спешност вчера в пловдивската болница „МЕДЛАЙН“.

На път за родния си град Бургас тя се почувствала зле и веднага се свързала с д-р Ангел Енчев, който е съсобственик на здравното заведение.

След минути Златка била приета в спешното отделение на болницата. Плеймейтката е прегледана от проф. д-р Петър Учиков, дмн – доайен в гръдната и коремна хирургия, д-р Грую Мишев – един от най-добрите специалисти по коремна хирургия в Южна България и д-р Гергана Ангелова, пише Lifestyle.bg

Диагнозата на дежурния екип е „субилеус“ (опасност от преплитане на червата) на фона на дехидратация и хипогликемия от изтощителна диета и изключително натоварен режим през последния месец.

Златка остава в болницата за 24-часово наблюдение, съобщи за медиите д-р Невен Енчев, мениджър на „МЕДЛАЙН“.

Черната Златка и друг път е лежала в клиниката на пластичния хирург. Само че предишния път беше за разкрасителна процедура. С титлата „Мис Плеймейт“ Златето си спечели ваучер на стойност 10 000 лв., подарък от д-р Ангел Енчев. Бургазлийката реши да осребри сумата в поставяне на 420 кубика силиконов имплант във всяка гърда.

20/02/2011