Квартала

1
Добави коментар
kvartala2010
kvartala2010

Спортните обувки са най-важният компонент, особено ако активността ви включва аеробни активности.

Преди да започнете използването на фитнес съоръженията е хубаво да си отговорите на въпроса:
Какви са мойте цели, което несъмнено поставя и въпроса за връзката между желанията и предразположенията.
Всеки човек има специфична конструкция на тялото, както и метаболизъм. Някои хора са с финна костна система и ускорен метаболизъм, други са по-едри и лесно наддават тегло.Преди да започнете е необходимо ясно да дефинирате целта си и да се съобразите доколко е постижима. Този въпрос изглежда много лесен, но част от хората се надценяват, а други се подценяват. Първите “прегарят” лесно-те винаги са недоволни, дори когато резултатите им са
големи. Непрекъсно се сравняват с хора, които имат съвсем различна основа. Необходимо е също така да се уточни, че метаболизмът се забавя с годините и сравнението ви с вашата 20-годишнина също не е коректно.
Подценяващите се хора пък си поставят много малки цели, които от своя страна изглеждат безсмислени. Доводът на тези хора е, че 1-2 килограма разлика няма да променят нищо и това ги демотивира. Друг довод е, че човек или тренира всеки ден по няколко часа, или нищо не прави. Практиката е доказала несъстоятелността на подобни тези.

Копирането на тренировъчни подходи и на хранителни схеми често е свързано с непознаването на личния здравословен статус, степен на подготовка и конституция на тялото. Ако имате специфично заболяване или предразположение е необходимо да се съобразите със съответния проблем и да се консултирате със съответен специалист-доктор, а не с някой с големи постижения в сферата. Здравословният проблем е ваш и резултатите от немърливостта са за ваша сметка. Обяснение от типа “Няма проблеми” означава, че “консултанта” ви няма проблеми с вашия проблем.

www.freelifeworld.eu
Следва