Външна реклама, Дизайн, Печат

2
Добави коментар
k-prim
k-prim

Здравейте и добре дошли!

Кои сме и какво предлагаме?

„Ка Прим Дизайн Студио“ е екип от млади, компетентни и амбициозни хора, събран да отговори на разрастващите се нужди в рекламния сектор. Работим и творим за вас като екип от 2008 г., но опитът на специалистите ни в рекламата е от повече от 10 години! Основната част на дейността ни са:
РЕКЛАМА ДИЗАЙН ПЕЧАТ МОНТАЖ — Всичко необходимо за един успешен бизнес старт!

Как работим и каква е нашата философия?

СПЕЦИАЛНО РАЗРАБОТЕНИ ИДЕИ ЗА ВАС — Идеите, които ще ви представим по поставената от вас задача, се разработват специално и само за вас. Не правим компромиси и не взаимстваме, защото знаем, че вашият бизнес е уникален и заслужава сериозно отношение — точно така се отнасяме и ние към него. Въпросите, които проставяте, са неповторими и конкретни — точно такива са и нашите решения. Знаем, че в бизнеса само КОНКРЕТНИТЕ ИДЕИ ВОДЯТ ДО КОНКРЕТНИ РЕЗУЛТАТИ.

Когато идеята придобие смисъл и яснота, наша е работата да я пресътворим в работещ проект. Създаваме проекти — един, два или колкото се налага, докато намерим успешната формула, с която идеята може да се превърне във ваше печеливше начинание. Проектите са графичният облик, който най-точно и директно стига до съзнанието на вашите клиенти и партньори. Бъдете взискателни, но и търпеливи: дизайнер, който не проявява търпение и клиент, който не може да изчака да получи най-доброто осъществяване на идеите си, не извличат стойност от уменията си. Нашите проекти дават успешен резултат — защото освен умения, притежаваме търпение и не се уморяваме да дълбаем, докато стигнем до същността на задачата.

До тук — добре. Идва съществената част — Реализацията. Всичко, което правихме до сега беше затворено в някой монитор или лист хартия, но да се надяваме, че няма да остане дълго там. Материали, технологии, изработка, цени, срокове… сега е моментът да се реши как и кога. Етапът, в който целият ни труд излиза на бял свят, а Вашите клиенти Ви виждат с ново лице.

Както всяко нещо на Земята, така и рекламните съоръжения остаряват. За щастие Идеята и Проектът са непреходни и имат в много случаи доста по-дълъг живот от този на материалите, от които са реализирани. Поддържката на добрия външен вид и функционалността на Вашата реклама, периодичните кампании и рекламно развитие са начин да кажете на потреби- телите на продукта или услугата Ви, че Ви е грижа за тях.