Онлайн Телевизия Безплатно

2
Добави коментар

Добави в Svejo

Онлайн Телевизия
We Don`t broadcast anything . We only show links to sites.Ако не желаете линка Ви да присъства тук обърнете се към формата за контакти за да го премахнем!

Online tv ви посреща с добре дошли . Онлайн Телевизия и филми в нашият сайт можете да гледате като изберете желаният канал или филм от двете странични менюта.Безплатно ви предлагаме да гледате най-гледаните български и чуждестранни телевизии на живо онлайн без регистрация без излишни реклами и с високо качество.Онлайн Телевизия ви предлага, да се насладите на любимите си сериали, мачове, филми и предавания напълно безплатно.Online tv чрез нашият сайт може да гледате , от която и точка на света да се намирате.За да гледате онлайн тв трябва само да изберете телевизията, която желаете и след това да кликнете върху името и. Всички телевизии се споделят от различни източници в мрежата.Ние не носим отговорност за прекъсвания или проблем със станциите и телевизиите.

Гледайте „А“ футболна група и Европейското първенство по футбол ТУК !

От Януари 2012г. вече Ви предлагаме да следите футболните срещи от Англия и Шампинската лига.Гледайте online tv на Вашия компютър!

Online TV Новини:

Онлайн Телевизия в нашият сайт може да гледате в четири категории: ТВ КАНАЛИ , Online tv , Спорт , Музика и Покер .Принципа на излъчване на online tv е p2p (pear to pear) излъчването се осъществява между потребителите. Нито една от телевизиите , на които предлагме линкове през сайта ни не се намира на наш сървър.Onlinetv.site50.net публикува само връзки към официални интернет излъчвания на телевизионни програми, разпростанявани свободно и с уредени авторски права. Използването на сайта http://оnlinetv.site50.net е напълно безплатно. Ние не изискваме от нашите посетители пари, лични данни, номера на банкови сметки и разплащателни карти.Бъдете внимателни, когато въвеждате такава информация в други сайтове.

Юли 2011: Онлайн Телевизия има удоволствието да Ви съобщи , че всички канали са оптимизирани .

Януари 2012: Онлайн ТВ Ви съобщава , че добавя към сайта си нов раздел Онлайн Радио . Тече оптимизация на филмите и тв каналите.

Февруари 2012: Online tv съобщава , че тече оптимизация на филмите и онлайн радио станциите.

Май 2012: Поради голям брой неработещи линкове предстои оптимизация на каналите и добавяне на нови линкове към онлайн телевизиите както и добавяне на голямо количество онлайн филми

За да може да гледате online tv е добре да изтеглите : VLC PLAYER

Онлайн Филми и онлайн телевизия

Гледайте онлайн филми чрез , onlinetv.site50.net . Насладете се на скромната ни колекция от филми горе в дясно от менюто на сайта или изберете от главното меню Филми . Ние знаеме , че освен от online tv вие имате нужда да гледате и любимите си филми и затова ви предоставяме линкове към сайтове , който излъчват филми .

Гледайте новите серии на Двама мъже и половина . Последният сезон на Двама мъже и половина започва със смъртта на Чарли , които оставя в наследство на роднините си само дългове и Алън е принуден да продаде къщата на плажа в Малибу. В ноща преди продажбата обаче Алън помага на опитващ се да се самоубие милионер на плажа – Уолдън Шмит . Уолдън копува къщата и оставя Алън и Джейк да живеят заедно с него . Уолдън не е типичният плейбой , а е по скоро едно дете превърнало се в милионер . Със сигурност 9тия сезон на Двама мъже и половина ще ни предложи още много емоции с Уолдън , Алън и Джейк и тяхната къща на плажа …Всичко това и още много филми и online tv канали можете да гледате тук!

С online tv можете да гледате също сериала Спартак:Отмъщение.В тази част на сериала Гладиаторският бунт продължава . Робите вече са избягали от къщата на Батиат водени геройски от Спартак и бунтат , който те създават почва да привлича притеснените погледи на Рим.Гай Клавдий Глабър е изпратен в Капуа заедно се неговия отряд за да спрат Спартак и освободените роби. Пред Спартак предстоят много тежки избори дали да отмъсти на човека поробил него и довел до смъртта на жена му или да направи нужните жертви за да поведе армията си към победа.Само с online tv.

Онлайн Rадио – в onlinetv.site50.net

Освен гледането на online tv и филми Ви предлагаме да слушате и онлайн радио станции . Това може да направите като влезете в секцията ни онлайн радио и изберете подходящата за вас радио станция или от следният интернет сайт : http://onlinetvbg.net/onlineradio.html