Сватбени покани

4
Добави коментар
drake2010
drake2010

Раздел сватбени аксесоари……..
Сватбените покани са първото нещо с което трябва да почнем да декорираме.

Всички покани се персонализират в зависимост от Вашите желания.Ние можем да изработим индивидуален проект за покана ,тейбъл картичка,етикет за вашата сватба,кръщене,рожден ден.Първото нещо с което загатваме вашето тържество е поканата.В галерия може да разгледате вариантите на поканите който сме правили.Те могат да бъдат под формата на папируси,картички,електронни и др.И много,много други варианти който може да видите в галерия или да посетите нашата Сватбена агенция.

Варианти на текстове за вашите покани:

Вариант 1

Ние ……….. и ………..

и нашите родители
Ви каним най-учтиво да присъствате на
СВАТБЕНОТО НИ ТЪРЖЕСТВО
което ще се състои на…………………..
От …….. часа в ритуалната зала
венчални халки ще сложим
и подпис за вечна любов и вярност ще положим.

От ……… часа в ресторант ……………….
ще сложим началото на нощ неповторима
с много танци и веселба незабравима.

За подарък не мислете,
а в плик го донесете.

Кумуват:семейство ……………….

Вариант 2

Ние,
…………………. и …………………..,
с огромно удоволствие Ви каним,
от свое име и от името на родителите си,
да присъствате на най-романтичното ни „Дa”
и на първия ни танц като съпруг и съпруга.
Датата е …………………………….
Гражданският ритуал ще се състои от ………….. ч.
в Обредна зала………………гр. …………………
Светото венчание ще се извърши от ……………. ч.
в църквата………………………,
Младоженците ще очакват своите гости от ……………… ч.
в ресторант………………..
Кумуват: ………………………..

Вариант 3

Скъпи приятели и роднини, Ние, …………… и ……………….. Ви каним на нашата сватба! Човек и добре да живее, се жени! Ако искате да ни разубедите, да ни се чудите, да ни посъветвате или просто да се повеселите с нас, имате възможността да го направите на ……………………. от…… ч. в ………………… Отговорността за нас поемат кумовете ……………………………….

Приносителят се задължава: 1. Да не напуска купона трезвен! 2. Да играе хора и ръченици! 3. Силно да вика горчиво!

Вариант 4

ПОКАНА за мига, в който ние, …………. и ………….. ще се наречем Съпруг и Съпруга
Заповядайте на ……………………………………… г. в ресторант „…………..” от……….. ч. за да вдигнем празнични наздравици! Ще ни кумуват ………………………….. Моля, потвърдете присъствието си до ………………………г.

Вариант 5
Успешният брак предполага да се влюбваш много пъти, винаги в същия човек.
Ние,
………………. и ……………..,
вече чувстваме, че имаме опит в това и ще успеем заедно.
Затова Ви каним да се присъедините към нас и родителите ни в деня,
в който празнуваме своите влюбвания –
…………………………………….
Празникът ни ще започне в ………….ч.
в ритуална зала „……………..”
Ще продължи от……ч. в църквата „………………..”
И ще се развихри с пълна сила от ……ч.
в ресторант „…………………”
Носете си големите усмивки и доброто настроение!
Моля, потвърдете присъствието си най-късно до …………..

Вариант 6

(филмов, забавен) …………. и ………… в „Сватба с най-добрия ми приятел” Една романтична история, в която двама влюбени решават да сключат брак на ……………………. и след сериозна подготовка канят своите близки и приятели на сватбено тържество. В главните роли: …………..- като Булка …………….- като Младоженец
Поддържащи роли: ……….. и ……….. в ролята на кумовете
Със специалното участие на Сем. ….. (родители на булката) Сем. ……. (родители на младоженеца)
Сватбен сценарий Първи дубъл …….ч. Ритуална зала……….. Втори дубъл ……ч. храм „……………………..” Трети дубъл Празничен коктейл под мотото „Горчиво” ……….ч. ресторант „…………….”

Вариант 7

………………… и ………………….. Съдбата ни събра случайно и влюбихме се трайно. И ето че на този ден ……………….. сте поканени от нея и от мен нашата радост да споделите и любовта ни да благословите! Бъдете с нас в Ритуална зала …………………. от ………ч. и на веселие в ресторант „…………………” от …… ч. Без много да умуват …………. и …………. ще ни кумуват.

Вариант 8

НИЕ …….. Ви каним на сватба, защото човек и добре да живее се жени! Ако искате да ни разубедите, да ни се чудите, да ни посъветвате или просто да се повеселите с нас, имате възможността да го направите на …..от …. часа в … Отговорността за нас поемат: (кумовете) Приносителят се задължава: 1. Да не напуска купона трезвен! 2. Да играе хора и ръченици! 3. Силно да вика горчиво!

Вариант 9
Сърцата двама си отдаваме живота да прекараме един до друг и твърдо ще го отстояваме, завинаги като СЪПРУГА и СЪПРУГ.От днес нататък пътят ни един е, до мен навсякъде ще бъдеш ти, и като сън животът ще премине дано в съня ни пролет да цъфти!На празника на нашата младост, на най-щастливият ни ден, поканени бъдете с радост от НЕЯ и от МЕН!ЩЕ СЕ ЖЕНИМ! Ако искате да се повеселите с нас, Да ни посъветвате или да ни разубедите, Можете да го направите на 00.00.0000 В ритуална зала…… от ….. И в храм ……от….Отговорността за нас ще поемат….Веселбата ще продължи в ресторант…..

Вариант 10

Валя в ролята на булката
Георги в ролята на младоженеца Катя в ролята на кумата Атанас в ролята на кума.И със специалното участие на Роднини и приятели в ролята на Свидетелите на събитиетов игралния филм „Сватба по никое време“.Каним ви да участвате в заснемането на 06.06. 2009г. Ако някой не е разбрал гражданският ритуал е в р-т ………………. от 18.30 ч. Тържествен водосвет ще отслужи поп в храм………………… от 16.30 часа. Партито с танци – напиване – наяждане е задължително !

Вариант 11

Когато гледаме се влюбено на този ден в бяло, когато слеят се сърцата наши в едно цяло, когато клетвите за вярност пред Бог изречем, пожелахме най-важния свидетел да си в този ден! На теб с доверие задача отговорна отредихме на 06.06.09г. освен приятелка скъпа да бъдеш кума решихме! От сърце ние ти БЛАГОДАРИМ , че се реши да се съгласиш, и радостта голяма със нас ще споделиш! Нека заедно направим този сватбен ден незабравим и само както ние знаем да се веселим ! В църква …………………..те каним от 17.00ч. да ни благословиш
и в р-т  от 18.00ч с много любов да ни подкрепиш !

Вариант 12

“…Аз всички радости на тебе дадох,
Аз всички песни с тебе споделих,
Аз всички пътища по теб изстрадах
Аз всички дни на тебе посветих
Аз всички удари след тебе събирах-
Душата ми една не изгоря…
И ако трябва утре да избирам
Отново тебе пак ще избера…
Евтим Евтимов

Ние ……….. и ………………
И нашите родители

Ви каним
да споделите с нас момента,
в който два живота стават един,
две половинки- едно цяло,
двама приятели – съпруг и съпруга.
Ако искате да ни разубедите, да ни се чудите, да ни
посъветвате или просто да се повеселите с нас имате
възможността да го направите на ……….. г.

Гражданският брак ще сключим в
Ритуална зала в …….. в …… ч.

Светото венчани е ще се извърши
в ……………………………………от ………………… ч.

Наздравицата за нашето щастие ще се вдигне в
Ресторант ………………от …………. ч.

До нас Вий застанете и тост
във наша чест вдигнете,
че веселба ни чака цяла нощ
купонът ще се вихри в пълна мощ!
За подаръците не мислете, а в плик ги донесете.

Отговорността за нас поемат нашите
добри приятели и мъдри съветници за цял живот-
…………………… и ………………………

За родители

Вариант 1

Скъпи мамо и татко, Каним ви да бъдете наши специални гости на сватбеното ни тържество, което ще се състои на 00.00.0000 г.Ще си кажем „Да“ в Ритуална зала ………… от 00:00 часа. Наздравица ще вдигнем в ресторант ………… от 00:00 ч.Кумуват: сем. …………С много любов: ………… и …………

Вариант 2

Скъпи родители, ние ………… и ………… имаме удоволствието да Ви поканим, да бъдете наши специални гости в сватбения ни ден на 00.00.0000 г.Сватбената церемония, ще се състои в ритуална зала гр. ………… от 00:00 ч. Светото венчани е, ще се извърши в църквата ………… от 00:00 ч. Официалната вечеря ще започне от 00:00 часа в ресторант ………….Наши кумове са: ………… и ………… …………
Вариант 3
Скъпи родители, Отпразнувахте нашето раждане, бяхте до нас във всички важни моменти, когато проходихме и казахме първата думичка, когато плакахме за първата любов! Бъдете и сега до нас – вашите пораснали деца и споделете заедно с приятелите ни момента, в който два живота стават един, две половинки – едно цяло, двама приятели – Съпруг и Съпруга. Нека направим заедно един голям празник за всички нас! С обич:…………….. и ………………..

Вариант 4

Много хора влизат и излизат от живота ни,
но само едни остават в сърцата ни
завинаги…Скъпи родители, настъпи моментът и за нас да поемем по свой собствен път и да създадем свое собствено семейство. Молим ви да споделите с нас този важен миг и ви каним да бъдете наши специални гости на сватбеното ни тържество на ………………..! Нека заедно да превърнем този ден в един незабравим спомен! С обич- …………… и …………….!

За кумовете

Вариант 1

Скъпи Кумове, Ние ………… и ………… на 00.00.0000 г. ще свържем живота си завинаги.След като приехте да бъдете наши кумове Ние, Ви благодарим, че ще споделите сватбените ни вълнения.Надяваме се, че ще бъдете наши добри приятели и мъдри съветници за цял живот. Искрено вярваме, че отговорността, която поемате е във вашите възможности.В Ритуалната зала на гр. ………… от 00:00 часа ще приемем благословията на нашите родители. Светото венчани е ще се извърши в храм ………… от 00:00. Празничната вечеря ще продължи в р-т ………… от 00:00.

Вариант 2

Скъпи ………… и …………, В живота на човек има много моменти, срещаме много хора, но малко са тези, които са истински и значими и оставят диря по пътя ни.Станете част от нашето семейство в един от най-важните дни в живота ни, бъдете верни и добри приятели,каквито винаги сте били и ни подкрепяйте, както до сега.За нас е чест и удоволствие да бъдете наши кумове на сватбеното ни тържество, което ще се проведе на 00.00.0000 г.Надяваме се, че това ще бъде един незабравим миг от живота и за вас!С уважение: ………… и …………

Вариант 3

Ние ………… и ………… избрахме вас, приятели наши в съдбовния ни час да вдигнем тежки чаши!В живота хубав и суров бъдете ни опора изпълнени с любов!До нас Вие застанете и тост в наша чест вдигнете. Веселбата е до полунощ, а купонът ще се вихри с пълна мощ!Няма време за умуване гответе се за кумуване!

Вариант 4

Скъпа приятелко, имаме удоволствието да те поканим на сватбеното ни тържество и да те помолим да бъдеш наша кума!Искрено се надяваме да приемеш нашата покана.Скъпи приятелю, имаме удоволствието да те поканим на сватбеното ни тържество и да те помолим да бъдеш наш кум!Искрено се надяваме да приемеш нашата покана.
Вариант 5

Уважаеми ………… и …………, Ние ………… и ………… и нашите родители, имаме удоволствието да Ви поканим, да бъдете наши кумoве на 00.00.0000 г.Сватбената ни церемония, ще се състои в Обреден дом гр. ………… от 00:00 ч. Светото венчани е, ще се извърши в църквата ………… от 00:00 ч. Официалната вечеря ще започне от 00:00 часа, в р-т ………….

Вариант 6

За любовта, за приятелството, затова, че сте с нас в радост и болка,Ние ………… и …………, с огромна радост ви каним да станете свидетели пред Бога и закона на нашето решение да свържем съдбите си и да създадем собствено семейство.Бъдете специални гости на най-нежното и най-красиво събитие в нашия живот – сватбеното ни тържество. Нека заедно да превърнем този ден в един незабравим спомен.Приемете да станете наши кумове и да бъдете до нас на сватбата, а и в живота ни оттук нататък

Вариант 7

Двама стоим изправени пред вас. Млади, влюбени, засмени… Очите ни говорят, не е нужен глас да разберете, че един за друг сме ние родени.
Избрахме Вас, приятелите наши, в съдбовния ни час да вдигнем тежки чаши. В живота хубав и суров бъдете ни опора, изпълнени с любов! С нас пътя до олтара извървете и в сватбения ден кумове бъдете!