SkypeLogView – Изтегли

17
Добави коментар
sladkoto_didence
sladkoto_didence

Безплатната програмка SkypeLogView, или още известна под името Skype Log Viewer, се използва за преглеждане на хронологията (историята) ви в Skype. Тъй като информацията за всички разговори, чат съобщения и изпращания на файлове, се пази във специални файлове на компютъра ви, тази програма може да ги достъпи и разчете.

Всъщност, като се замисля, с тази програма можете да видите цялата чат хронология на всеки, който е ползвал скайп на този компютър и изобщо не ви е нужна неговата парола, само неговото скайп име. Но нека това си остане между нас ;). Да не се разчува.

Друго полезно приложение би било, ако искате да търсите нещо в хронологията, но не знаете с кого сте си го писали. Тук тази програма ще ви помогне защото зарежда цялата хронология на дадения абонат. Също има и подредба по дата и по други параметри.

За да търсите използвайте менюто Редактиране и после Търсене, а за подредба просто цъкнете на желаната колона. А преди това трябва да се зареди папката със файловете. При мен я разпозна автоматично, иначе става от Файл -> Избери папка с логове. Стандартния път до всяка папка на всеки потебител за Windows 7 е следния: C:\Users\УИНДОУС-ПОТРЕБИТЕЛ\AppData\Roaming\Skype\СКАЙП-ИМЕ, като вместо C: се слага системния дял (ако е друг), вместо УИНДОУС-ПОТРЕБИТЕЛ – потребителя ви в Windows, а вместо СКАИП-ИМЕ – скайп името. Можете да влезете в тази папка и без да знаете къде е, като напишете в адрес бара на експлорер следното: %appdata%\skype и натиснете Enter. Също излезте от skype преди да почнете да я ползвате.

Googleреклама: Вижте също: