С аромат на есен

1
Добави коментар
guagua
guagua

Хладните нощи, ясните дни и цветните пейзажи са все част от есента. Използвайте въображението си и украсете дома си с тикви, царевично брашно и други неща, свързани с есента. За вдъхновение ви е нужно единствено да погледнете през прозореца. Обърнете внимание на есенните цветове и аромати и си представете колко хубаво би било да донесете топлината на есента във вашия дом. Настройте сетивата си и вдъхновението ще дойде само. Ние само ще ви дадем интересни съвети как може да стане това:   

Започнете с входната врата. Защо да не приветствате всеки един гост с хубав есенен венец. Използвайте клонки за основа, а за декорация – наберете ягоди, малини, боровинки, жълъди, кестени и няколко красиво обагрени листа. Това е всичко, което ви е необходимо, за да разкрасите входната врата, а и обстановката изцяло. Може да използвате листа от лозница като основа, за да си направите слънчогледи от листа. Развихрете въображението си и можете да направите чудеса.

Кафевите цветове носят топлина. Направете всекидневната стая уютна и топла. Купете си свещи с аромат на ябълка и канела. Сложете кафяви възглавнички, съберете различни по цвят листа и ги сложете във ваза, сложете плетени кошници, пълни със стари книги и списания. Просто импровизирайте.

Направете кухнята място за забавления. Забавлявайте се в кухнята. Масата може да украсите с кратунки, цветни чаши за кафе, купи и чинии в красиви есенни цветове. Може да си сложите часовник-ябълка, както и красиви кърпи за ръце в есенни нюанси.  

В банята също може да сложите хавлии в различни цветове. Дори и само една кърпа за ръце да сложите, пак ще промени цялостната обстановка. Сложете свещи и аранжирайте със сухи листа. За по приятна атмосфера, може да си сложите кафе на зърна в купичка или специална чашка, което да служи като артоматизатор. Потърсете също така и сапун с есенен аромат.

В спалнята също може да помислите как да промените обстановката. Сложете свещи на нощното шкафче, книги за уют, както и красиви листа, които може да наредите в купа с кестени и лешници.