Как да си направим оригинален аватар за Фейсбук?

33
Добави коментар
ivo94
ivo94

Как да си направим оригинален аватар за Фейсбук?

Повечето потребители на социалната мрежа Фейсбук ползват личните си снимки за представяне пред приятелите си и околните, но може ли да направите оригинален аватар за Фейсбук, който да се отличава със своята креативност и същевременно да покаже на всички, вашето емоционално състояние? Краткият отговор е да. В момента в интернет съществуват много онлайн приложения, които позволяват да направите със снимките си невероятни и красиви колажи, които биха заинтригували всеки ваш приятел в социалната мрежа. Да имаш своя снимка, която изглежда неповторимо е едно лично решение, което всеки сам може да вземе и да реши дали да го направи или не.

За да ви улесня ще ви предоставя линк към забавни фото ефекти, които ще превърнат снимките ви в оригинален завършек на вашия профил и прекрасен аватар за Фейсбук. В него ще откриете връзки към много онлайн приложения, в които с няколко клика и ъплоуд на снимките ви ще направите няколкостотин варианта на всяка от тях, като едни ще са забавни, други оригинални, а трети просто ще направят така, че всеки, който ги види ще се заинтригува от креативните идеи, които ползваме днес в интернет. В някои от споменатите варианти вашият лик ще се появи на снимката до известен актьор или изпълнител, а в други ще се окаже на известен вестник или дори на плакати в Ню Йорк и други интересни места по света.

С направеният аватар за Фейсбук вие ще покажете на всички останали колко забавна може да бъде една снимка и същевременно да бъде тя различна от всички останали в мрежата. Скучните еднакви „портретни снимки“ отдавна не могат да заинтригуват някой и това е един начин да покажете, че сте различен на останалите в социалната мрежа. Ако ви е заинтригувала статията и искате да разберете какви точно може да се получи от вашите снимки, може да посетите линка ТУК, за да направите своите експерименти с ваши или снимки на близки.