Венета Харизанова е новата Мисис България 2011

2
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Състезанието се проведе в три тура, като жените дефилираха в официални рокли и актуални ежедневни облекла.

Познатата добре в модните среди плейбойка Венета Харизанова, неочаквано се яви на конкурса „Мисис България 2011“, само година след сватбата си и разбира се го спечели. На фаталното 13-о издание водещата Маги Желязкова представи 15 кандидатки за короната, като сред претендентките бяха мениджъри в западни компании, офтамоложка, сътрудничка в Сметната палата, анализаторка на капиталови пазари.

Състезанието се проведе в три тура, като жените дефилираха в официални рокли и актуални ежедневни облекла. Най-интересен бе вторият кръг, в който съпрузи, деца, родители и приятели разказаха любопитни случки от живота на красавиците. Една от претендентките, Филипа Джерманска, която работи като хип-хоп инструктор и е майка на три дъщери, се оказа, че вече има и внуче.

Жури, в което личаха имената на победителки в конкурса през годините, спонсори и медии, избраха своите фаворитки.

Красавицата беше  коронясана за „Мисис България Вселена“. Най-престижната корона – на Мисис България Вселена 2011, бе сложена на главата на една от най-известните български модели – Венета Харизанова.

Конкурсът се проведе снощи в столичен клуб. Най-мечтаната титла от омъжените дами обаче отиде при софиянката Венелина Милева, която бе избрана за „Мисис България Свят“. Тя спечели и автомобил – първа серия BMW.

Сред 15-те финалистки избрани от над 600 кандидатки „Мисис България Земя 2011“ се присъди на Александрина Иванова от Стара Загора, „Мисис България Европейски съюз 2011“ стана пък Катя Роуз от София./БЛИЦ

30/10/2011