Пожелания за Нова година

7
Добави коментар
silence
silence

Пожелания за Нова година

Пожелания за Нова година

В тази нощ озарена от щастие, в тази нощ ние пак се прераждаме! Тази нощ ни възвръща надеждите в благодатното радостно бъдеще! Нека чашите празнични – пълни са, и сърцата на всички ни – слети са, а нощта във която всички обичаме да бележи Нова година!

*****
Нека новогодишната фея, която носи щастие на хората, тази година бъде най-щедра към теб!

*****
През новата година,  Лъскава нова кола в гаража, за чужбина да стягаш багажа. Успешен бизнес да стартираш и да се забавляваш да не спираш.

*****

Пожелавам ти забавна Новата година и нека тя да те дари със здравето на планините, с младостта на горите с на всички банки парите.

*****
Нека новата година ти донесе, много щастие и любов, извънземни професионални успехи, много весели усмивки с приятели добри, пари и сбъдване на всичките мечти!

*****
Желаем на семейство ……(примерно Петрови),
Най-щастливи вий бъдете! Лошото от вас да бяга, доброто да е с вас! Здравето Ви, да е като диамант, а парите не мислите! Нека с веселба и усмивки достигнете вашите старини и знайте семейство (примерно Иванови), Най – искрени поздравления вий вземете, за новата 2015 година

*****
За новата година аз ти пожелавам:  Дебела заплата в портмонето и тънка жена в леглото. Много пари в банката и малко тревоги в живота. Нова кола в гаража и старо уиски в хола. Далечна екскурзия в чужбина и близки и верни приятели. Честита Нова Година и нека да е успешна за всички ни.

*****
Обичам огънят в камината да свети, дъха на баница с късмети, на старо вино, сини сливи и искам вий да сте щастливи! И всички да живеем дружно повече не ни е нужно! Честита Нова 2015 година
ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ !

*****
Точно в 00:00 часа шампанско нека се отвори, разпенвайки се по чашите то ще заговори, че нова година е вече тук, а навън снежинките играят своя танц. Нека цяла нощ се веселиш, а на сутринта с любовта ти заспиш, че най-хубавото е веселбата, а после почивка с любов голяма.

*****
Когато забавните снежинки бели падат, припкат в нощта, когато декември изпраща последната вечер с тъга, то чуй, че някой ти праща вечен привет в нощта – бъди най-щастлив в любовта! Нека от твоите очи, като от слънце да пръскат лъчи, които в най -студените дни на новата година да топлят твоята любима!

*****
Скъпи Дядо Коледа, тази година не искам нищо друго, освен да ми изпълниш едничкото желание… Да ми върнеш него – моя любим, това ще е най – прекрасния подарък

*****
Искам да ти пожелая здраве, за да се чувстваш бодър, свеж и в кондиция. Сила, за да може с лекота и удоволствие да правиш нещата, които ти си си наумил и обичаш. Свободно време, за да се наслаждавай на своите любими хора и занимания. И любов, за да станеш едно цяло със себе си и с вселената. Честита Нова Година!

Пожелания за Нова година

Когато чашите с шампанско те преливат в тържествената нощ, когато устните се впиват в новогодишния разкош, една любов се доближава, отваря твоята врата и искрено ти пожелава Бъди щастлив във любовта

*****

Нека Новата 2014 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

*****

Колкото и да е жалко, взехме да живеем с малко, глави смирено да навеждаме и своите мисли да подреждаме.
Нека да живеем, не да оцеляваме, нека да се борим, не да се надяваме.
И дните ни сега и за напред да са изпълнени с късмет, с дъх на бор и топъл дим в комина.
ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!

*****

Когато снежинките тихо падат в нощта, когато декември изпраща последната вечер с тъга, спомни си, че някой ти праща горещи привети в нощта и устните тихо нашепват: Бъди най-щастлив на света с много забавни мигове!

*****

Честита да е Новата година, щастливи да са в нея всички часове и дни. От старата година, ти само хубавите спомени помни!

*****

За Новата година –
здраве до амина, шарени торбички, пълни със парички и гърненце с мед – да е на берекет и много късмет!

*****

Честито Рождество Христово! Мирна и щастлива Нова година! Нека 2015 да е красива, като пролетта, топла като лятото, благодатна, като есента и силна и непреклонна, като морето през зимата!

*****
Честита нова година! Успех във всяко начинание, което започнеш, късмет във всичко, което не зависи от теб и сбъдване на всичко за което мечтаеш!

*****
Честита нова година! Посрещни я с радост, изживей я с любов и я изпрати с успехи !
Късметът и здравето да бъдат твоя сянка (или постоянни гости в домът ти)

*****
Честита да е Новата година, щастливи да са всички нейни дни. От старата година, що отмина, ти само хубавото запомни! Песни, танци и свинско да се яде и таз година булка, догодина две.

*****
Когато часовникът удари полунощ и стрелките срамежливо се целунат, знай че някой от сърце ти праща най-искрени привети – бъди най-щастлив!

*****
Нека новата година здраве и щастие ти донесе,
Както и любовта на някое момче.

*****

Една Коледа –  за много повече пожелания
Една Нова година –  за много повече сбъднати мечти!
Една цяла година –  за много повече сбъднати успехи!
Весели празници!

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели 🙂

Категория: Пожелания