Ето така се пипат женски гърди!

1
Добави коментар
Moetospisanie
Moetospisanie

Съществуват методи, благодарение на които можеш да доставиш на жената удоволствие, за което тя непременно ще намери начин да ти се отблагодари.

Първо. За да доставиш максимално удоволствие на дамата, започни да галиш гърдите й с бавни движения, като не докосвай зърната. „Жената се възбужда по-бързо, ако партньорът й не гали конкретно зърната й, а обкръжаваща ги плът”, разяснява Петър Бойтън, преподавател по сексология в Лондонския университетски колеж.

Съществува метод, благодарение на който може да доставите на дамата неописуемо удоволствие, за което тя непременно ще ви отвърне със същото.

Второ. „Зоната в основата на гръдта също е свърхчувствителна”, добавя д-р Саймън Конъли от Британската асоциация на лекарите-козметолози. Започни с език от тази област, движи се бавно и спираловидно, достигайки до зърното. Последното мож е леко да засмучеш, но не и да „дъвчиш”. Ако постигаш резултат, женската гръд ще се уголеми.

Трето. „Сръбни малко вино и го остави в устата си. След това засмучи зърното и подухни леко. Алкохолът се изпаря бързо и изостря приятните усещания”, споделя още Бойтън.

Снимка: sxc.hu