Перфектен дом | Сглобяеми къщи

1
Добави коментар
perfektendom
perfektendom

Здравейте и добре дошли на нашия сайт. Основната цел  на сайта ни е да Ви запознае със съвременните тенденции при проектирането и изграждането на нискоенергийни сглобяеми и пасивни къщи, технологията на строителство и използваните материали.

Сглобяемите енергоефективни къщи “Перфектен дом” се изграждат по системите “панелно строителство” или скелетно – гредова” конструкция или т.нар. “Послоен монтаж”.

 

Ние сме се специализирали в проектирането и строителството на:

1. Нискоенергийни сглобяеми къщи с дървена носеща конструкция.
2. Строителство на монолитни сгради и къщи

 

Защо Сглобяеми къщи „Перектен Дом“

При изграждане на носещата конструкция на сглобяемите къщи „Перфектен Дом“ ние използваме допълнително подсилване с диагонални връзки.
Да ние-използваме по-голямо количество дървен материал от останалите фирми на пазара при строителството на сглобяемите къщи „Перфектен Дом“, но тази технология значително увеличава техния живот с над 50%.
При строителството на сглобяемите къщи „Перфектен дом“ ние влагаме най – качествените изолационни материали. Това позволява постигането на отлични топлоизолационни показатели и поддържането на оптимална температура в сглобяемата къща при минимални разходи за постигането и.
Всяка сглобяема къща „Перфектен Дом“ наред с обичайните документи се издава с гаранция за енергийна ефективност от наша страна.
Цената на сглобяемите къщи „Перфектен Дом“ не се отличава съществено от конкурентите на пазара. Нашата цел е да повишим коефициента на клиентска удовлетвореност чрез предоставяне на качествен продукт на достъпна цена.

Предимства на сглобяемите къщи:

Постигането на отлични топлоизолационни параметри:  всяка построена сглобяема къща „Перфектен Дом“ обезпечава поддъраженето на   оптимална температура с минимални разходи.
Кратък срок на строителство на сглобяемите къщи „Перфектен Дом“:   45 дена за къща 80 кв.м. степен до ключ.
При строителството на сглобяемите къщи липсват мокри процеси: това означава, че Вие можете веднага да започнете експлоатацията на вашия нов дом без притеснения от наличието на влага и мухъл.
Използване на екологични строителни материали при изграждането на сглобяемите къщи „Перфектен Дом“.
Строителството на една сглобяема къща е значително по-малко трудоемък процес отколкото изграждането на монолитна такава. Именно този факт позволява постигането на отлично качество при оптимални ценови условия.

VN:F [1.9.22_1171]

Оценете статията

Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: +3 (from 3 votes)

Защо сглобяеми къщи „Перфектен дом“, 10.0 out of 10 based on 3 ratings