Издирват двама за разстрела на Киро-Шкафа

1
Добави коментар
pashkula
pashkula

понеделник, 26 мар 2012 г. 21:13 ч.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

МВР издирва двама мъже за стрелбата по Кирил Кирилов – Шкафа. Смята се, че екзекуторите не са професионалисти, защото от 10 куршума едва 3 са попаднали в целта.

МВР издирва двама мъже за стрелбата по Кирил Кирилов – Шкафа

съобщи БНР. Смята се, че те не са професионалисти, тъй като са стреляли близо 10 пъти по мишената си, но само 3 от куршумите са попаднали в целта. Убийството е извършено с пистолет „Макаров”.

Кирил Кирилов от бандата за отвличания „Наглите” беше застрелян в събота вечерта пред дома си в столичния квартал „Младост”. Полицията все още няма водеща версия за убийството. МВР не изключва вероятността зад разстрела да стоят неуредени лични взаимоотношения. Вече са разпитани представители на ъндърграунда в София.

Според криминалистите е твърде вероятно смъртта на 39-годишния мъж да няма нищо общо с участието му в бандата на „Наглите“.

Към момента се разследва дали Шкафа е имал взаимоотношения с лидери на престъпни групи, занимаващи се с продажбата на наркотици в София и дали е бил замесен в наркоразпространението. Другата хипотеза, по която работи полицията, е, че

стрелбата е била за сплашване и е в резултат на лични проблеми на Кирилов.

Възможно е неизвестни досега на полицията членове на бандата „Наглите” да са убили Шкафа, за да му затворят устата”, прогнозираха в понеделник жертви на похитителя пред ТВ7. По време на съдебното заседание „Наглите” малко по-късно адвокатката на Кирилов съобщи, че той е се е оплаквал, че е бил следен.