Скандал с бебето на Николета

27
Добави коментар
GM3
GM3

Скандал с бебето на Николета

Свекърва й бясна, че плеймейтката кръстила бебето на себе си

Майката на Валери Божинов – Пепа Ангелова, е бясна на съпругата му Николета Лозанова – пише в. „България днес”. Родителката на футболиста е обидена, че Николета кръстила дъщеря им на себе си.
„Това е пълен абсурд!” – възкликнала Пепа, след като разбрала, че първата й внучка ще носи името на майка си – Никол. Пепа се надявала, че синът й ще я почете и ще кръсти на нея дъщеря си. Близки до тънките семейни свади във фамилията на Божинов издадоха, че Николета е отмъстила на Пепа с името на щерката.
„Майката на Валери беше твърдо против връзката на нейния син със скандалната плеймейтка” – добавят запознати с мелодрамите на фамилията. Николета получила подкрепа за името на бебето от биологичния баща на Валери – Емил Божинов, който от години е в открита битка с Пепа и нейния втори съпруг Сашо Ангелов.
Самият Валери кацна вчера следобед в София и веднага отиде в частната болница да види съпругата и дъщеря си. Играчът на италианския „Лече” е безкрайно радостен, че си има момиченце, тъй като вече има 4-годишен син от фолкпевицата Алисия. Бившата му жена все още не е поздравила футболиста за раждането на дъщеря му.

Категория:
И звездите патят  Етикети:
Валери Божинов, дете, Никол, Николета Лозанова, раждане