Ирина скара Иван и Андрей

4
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

След като разруши с гръм и трясък брака на Вихра и завладя сърцето и леглото на Иван, новата цел на блондинката е да отдели омаяния опосум от най-добрия му приятел

25-годишното близко приятелство между Иван и Андрей е на път да се разтури. Причината е фаталната „най-добра майка“ Ирина Сарачинова.

След като разруши с гръм и трясък брака на Вихра и завладя сърцето и леглото на Иван, новата цел на блондинката е да отдели омаяния опосум от най-добрия му приятел, твърди в. „Уикенд“.

Близки до водещите издават, че откакто е потънал в обятията на Сарачинова, Иван е ограничил напълно контактите си с Андрей. Общите им срещи са само по бизнес въпроси в офиса на компанията им „Междинна станция“. Иван напълно се преобразил и звънял през пет минути на новата си половинка с идиотски въпроси какви краставици или марка кафе да купи от магазина. Магията и състоянието на мъж под чехъл изобщо не се харесвало на Андрей.

Той неуспешно се опитал да разговаря с приятеля си и да му обясни, че Ирина го превръща в безгласна буква. Сарачинова вече спокойно се изживявала като началник във фирмата и дори преподредила кабинета на Иван, като го затрупала с фън шуй джунджурии.

novini.bg

06/04/2012