Спални

1
Добави коментар

Иван Иванов

Петък, 11 Май 2012

в Ръководства

Спални

Посещения: 332

0 коментара

Абонирайте се

 

Мебелировката на мястото, където живеем, е изключително важна за създаването на приятен интериор, който да ни осигурява спокойствие и уют. Повечето хора отделят доста време и въображение, за да постигнат желания от тях резултат в домашния си кът. Това е нормално, понеже вътрешния дизайн на едно помещение е като визитна картичка за собственика му. Чрез подредбата и вида на избраните от него мебели, човек изразява личните си предпочитания и настроения и превръща своя дом в уникално място, където да се чувства добре и с удоволствие да прекарва времето си.

За хората, които живеят в по-ограничени пространства и са се заели с мебелирането им, можем да предложим няколко съвета и идеи, които ще им бъдат полезни в начинанието.

За обзавеждането на по-тесни спални помещения най-практичен остава изборът на спалня с надстройка. Този вариант се среща в няколко разновидности, като всеки потребител се спира на най-подходящата за него.

От голямо значение за обзавеждането са размерите на мястото, което обитавате. Ако това е малък апартамент от една стая и кухня, много практично ще бъде да трансформирате двете помещения в едно. Така ще получите доста оригинален интериор. При него мебелите за кухня ще заемат единия участък от общото помещение, а пък в обособеният за гости дял може да се постави обширно канапе, което се разтяга.

Ако избирате мебелировка за детска стая, добре е да обърнете внимание на актуалните в момента предложения за детско обзавеждане. Те са много красиви и удобни. Ако пък имате няколко деца, можете да си осигурите чудесни двуетажни и триетажни креватчета, които са и сравнително евтини. В момента са доста популярни и креватите, които се прибират един под друг в обща мебел, както и тези с механизми за повдигане.

За да успеем да постигнем стилен интериор, важно е да избираме по-лека и разчупена мебелировка и по-бледи и ненатрапчиви разцветки за стените.