Дневен хороскоп Козирог | хороскоп за днес Козирог | хороскоп за деня Козирог | Хороскоп

1
Добави коментар

Дневен хороскоп зодия Козирог

Ето какво е предопределила съдбата за днес, 11 април 2015, събота за зодия Козирог …

Днес не допускайте грешката да оставяте осъществяването на личните си дела в ръцете на човек, когото нито сте проверили във времето, нито сте имали възможност да се уверите, че е лоялен към вас. Опитайте да планирате предстоящо пътуване за удоволствие.

Мотивирани сте да търсите и намирате правилните решения на професионални, финансови и житейски въпроси, практично възползвайки се от познанството си с хора, имащи позиции и власт в обществото. Не се отказвайте от амбициите си, ако срещнете трудности. Опитът ви е научил, че всичко е възможно, стига да сте последователни и упорити, каквито всъщност сте. Бъдете добри и ще се издигнете на по-високо ниво в развитието си. Но денят крие рискове от измами и заблуди, бъдете внимателни.

Не отхвърляйте помощта на приятели. Именно в нея е решението на вашите проблеми. Бъдете внимателни, възможно е неочаквано известие или среща, които да ви поднесат изненада.

Изтегли си късметче за деня

Козирог
Козирог е честолюбив, честен, остроумен…
Мотото в живота на Козирог е: „За да се изкачиш нависоко, трябва да си сгънеш крилете.“
Девиз: “Ако ще падаш – падай пръв!“

Елемент: Земя
Характеристика: Кардинален, женски, пасивен
Планета: Сатурн
Благоприятни партньорства: Телец, Козирог, Дева
Неблагоприятни партньорства: Овен, Везни, Рак
Щастливи числа: 8
Ден: Събота
Сезон: Зима
Цвят: Черен
Камък: Оникс, сапфир, малахит, тигрово око, черна перла

Още нещо за КОЗИРОГ

Козирогът всъщност бил обикновен козел – но козел, който искал да се изкачи на най-високия връх, за да го наричат козирог. Започнал да изкатерва върховете. В началото – по-ниски, дето дори не били никакви върхове, а просто в хълмчета. После – по-високи. Докато стигнал до най-високия – оня, от който можел да види целия свят. И целия свят да го види, което за него било по-важно. Тогава извикал към света: “Ей, вижте ме! Аз съм най-великият козирог! Виждате ли ме?” Видял го един орел, който летял по-високо и от най-високия връх, спуснал се и го сграбчил с ноктите си.

ПОУКА: И най-високопоставеният трябва да помни, че може да има някой над него.

Характеристика на зодия Козирог | Годишен хороскоп Козирог | Любовен хороскоп Козирог
Зодия Козирог са практични и устойчиви. Започнат ли нещо, винаги го довеждат докрай. Не позволяват нищо да застане на пътя им. Целеустремени. Като врагове са непобедими, а като приятели – лоялни докрай. Строги и консервативни. Представителите на зодия Козирог живеят до дълбока старост, и дори когато остареят, остават млади по дух.