Аз, съм си аз! Чипровски килими…

12
Добави коментар

   Предлагам на тези зверове информационни направо да им дам оригинала на снимката ми без обработка, че и без това са я маркирали с техния знак, като тяхна, но иначе имат политика :Всички текстове и изображения публикувани в Konkurent.bg са собственост на „Конкурент Нюз“ ООД и са под закрила на „Закона за авторското право и сродните им права“. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на „Конкурент Нюз“ ООД е забранено.

   Да ви имам и политика, кой ви даде правата върху моята снимка, защо когато трябваше да има такива като вас на празника на Балкана в Чипровци, пръста не си мръднахте 2010 година да отразите това събитие, сега покрай това, че чипровските килими са на първо място в класацията за Чудесата на България, снимки са ви притрябвали… Да бяхте питали, тук нещата се споделят само с некомерсиална цел, от страна на ползващите я …. но вашата едва ли е некомерсиална… Говорих днес с някой си от отдела ви, ефекта е, че снимката ми още стои на вашият сайт с вашето лого.

Оригинала необработен … искате ли го… писна ми от такива като вас…

Обработената снимка публикувана за първи път в този блог….

Още доказателства искате ли? 

Или ще се оправдаете пак с репортерката си от Монтана …

И защо съм бясна, ами моя си е снимката …моя… не съм отказа на никой, който ме е потърсил да ползва нещо, но вашата наглост с поставянето на логото ви отгоре върху нея мина всякакви граници…