Тонзилотрен – мнения

1
Добави коментар
Iskreto_27
Iskreto_27

io&r написа:Дъщеря ми беше със силно зачервено гърло и висока температура. Изписаха и антибиотик, но аз реших да пробвам първо с Тонзилотрен, тъй като преди две седмици пак беше на антибиотик. Давах и по 1 табледка на 2 часа. След 2 дни детето се излекува ! СТРАХОТЕН Е !!!

И аз съм на това мнение! Въпреки че действа бавно и се иска доста търпение, Тонзилотрен наистина е ефективен. Посъветвах се и с лекар, който ми предложи следната схема. Когато детето е здраво, се дава сутрин и вечер по две таблетки. Много е важно обаче това да става веднага след събуждане и непосредствено преди лягане, като поне 15 минути преди приема на таблетките, не бива да е яло и пило нищо. Това е правило в хомеопатията, много е важно да се спазва, за да бъдат ефективни лекарствата. Тази схема трябва да се спазва 2 месеца, след което се почива 4 месеца и отново се повтаря. Обикновено се правели 3,4 курса, но не мога да споделя резултати все още, защото все още сме на първата почивка.

Друго важно – ако по време на тази схема или по време на почивката, има възпаление на гърлото и сливиците, се прилага лечебната схема за прием на Тонзилотрен – по 1,2 таблетки на всеки час през първите 2 дни, а след това три пъти на ден по 2 таблетки 10 дни.