Последни Клюки

3
Добави коментар
vabs
vabs

 Напук  на слуховете Лейди Гага се разходи из София. Вчера и днес Лейди Гага се разходи за няколко часа из София, въпреки че на медиите и феновете бе обявено, че певицата не е излизала от стаята си в хотел „Кемпински“. 

Русата изпълнителка известна с хитовете си „Bad Romance“, „Alejandro“, „Born this way“ не е стояла през тези два дни в хотелската си стая, както бе обявено от екипа й и организаторите на концерта. Още в първия ден Гага предприе панорамна обиколка на столицата ни с джип със затъмнени стъкла като за целта била изведена през специален вход от хотела. 

 Днес пък певицата беше в зала „Арена Армеец“, където ще се състои концертът й за да провери как върви строежа на сцената и проверка на всичко, което ще й е нужно бекстейдж. По време на двете си тайни излизания от хотела Гага била придружавана от гримьорката си, шофьор и един охранител. 

Стефани Германота не желаела специален кортеж за да може да се движи инкогнито и да не се създава излишна паника. От сигурен източник разбрахме, че днес Гага е обиколила и центъра на софия като силно впечатление й е направила храм-паметника „Александър Невски“. Очаква се Гага да остане още два дена в България след концерта си в София.