9.7 инчов таблет 10 точков Android 4.0.3 1.5GHz 1GB DDR3

2
Добави коментар
Malinov67
Malinov67

Все повече хора избират да си закупят таблет пред лаптоп или компютър, заради удобната работа с него. С такива размери са, че са лесно пореносими и могат да се използват  навсякъде и са със страшно много екстри събрани само в едно устройство.

Таблета, който предлагаме на вашето внимание е с перфектни характеристики. Той е с меню на български език, а операционната система, с която работи е едно от последните версии на  Андроид – 4.0.3.

Друго интересно нещо при него е че има две камери – предна и задна, които са 2 МР и поддържа видео чат. Размерите  му също са идеални – 9,7 инча, а дебелината му е само 9,8 мм, много лек с тегло 660гр.

Процесора от 1,5 GHz е достатъчно бърз и за  най-капризните клиенти. Батерията е много издържлива, можете да гледате филми, клипове, да слушате музика до 8 часа,  в режим на готовност издържа 5 дни, а ако ползвате само интернет до 10 часа. Предлага се с 8 гб вградена памет и слот за карта за увеличаване на паметта до 16 гб.

Таблета поддържа всички приложения на Андроид маркет както и Skype с видео разговори, PDF, Office app, Books, Gmap и други. Видео формати, които могат да се ползват са AVI, MKV, MOV, 3GP/MP4.

Има много добри настройки за контраст и осветеност, HD кристално качество, капацитивен зонов LED екран с резолюция 1024х768р. Можете да се свързвате с Wi-Fi, USB, 3G.

Таблета се продава в комплект със зарядно, USB и OTG  кабел и гаранционна карта. Той е един от най-добрите излизали на нашия пазар на такава достъпна цена. Покупката си заслужава, не се замисляйте.

Характеристики на таблета:

Процесор 1.5 GHz A10 AllWinner

Операционната Система е Android 4.0.3 най-новите приложения и игри ще са достъпни за вас

RAM ПАМЕТ: 1ГБ DDR3

ЕКРАН: 9.7 инчов мулти-тъч 10 точков капацитивен 1024-768 пиксела

ВГРАДЕНАТА ПАМЕТ е 8GB и се разширява до 16 GB с TF card

WI-FI: поддържа

Батерия издръжлива: 8000 mAh, часове пълноценна работа, 8 часа видео и около 4-5 дена в стендбай

Сензори: Gravity Sensor

Езици: Multilanguage

Може да играете игри за андроид, сензорни също

Аудио – MP3; WMA; OGG; Flac; Ape и други
Видео – MP4, TS, Avi, WMA, MKV и други формати

Електронни книги – поддържа

Снимки – формати JPEG, PNG и BMP

Mini USB

Поддръжка на Flash 11 и HD видео

Камери предна и задна 2 мегапиксела

Gmap, Ebooks, Flash player, Ofiice app

Тегло само 670 грама

Качествен продукт и параметри

12 месеца гаранция