Изцеление от тумор – Свидетелството на Димитър от град Елин Пелин

3
Добави коментар
hristiqnin
hristiqnin

Свидетелства за Божията Слава

09/20 2012

Категория: Свидетелства

Създадена на Четвъртък, 20 Септември 2012 13:47

Посещения: 2821

Божийте чудеса. Господ Исус Христос изцелява и днес. Той е същият вчера днес и до вечни векове.

Това свидетелство е за прослава на Бог, чрез Неговият Син Исус Христос, на който принадлежи цялата слава и заслуга в нашият живот. Благодарим ти Господи Исусе!

През 2006г. на свекър ми Димитър, от град Елин Пелин, откриха тумор в мозъкът. Последва спешна операция, при която му отвориха главата и изчистиха тумора. Лекарите си свършиха добре работата! Всичко мина добре слава на Бога, но след няколко месеца той се влоши тотално и започна да губи памет, сили, рефлекси.. Не можеше да прави нищо.

Разбрахме, че ракът се е разсеял по цялото тяло. Съветвахме се с много лекари, от различни болници, но според всички на Димитър му оставаха само няколко дни живот. Предложиха още една операция, за за да му удължат живота за още няколко месеца. Цялото ни семейство и разбира се много братя и сестри се молехме на Бога непрестанно.

В деня, когато го бяха приготвили за операция, беше вече с обръсна коса, лекарите решиха да му направят последна снимка на главата (ядрено магнитен резонанс) и ето го чудото – съобщават ни че операция няма има! Докторите се почудиха на снимката, защото там нямаше никакви разсейки! Беше много по-добра от снимката направена не по рано от една седмица. Оттам нататък Бог го възстанови и си е жив и здрав, съвършено изцелен!

На снимките се вижда какъв е бил тогава и какъв е в момента. Благодарим цялото семейство на Бога за неговата голяма милост!

 

{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
{/xtypo_sticky}

Благодарим на всички, които помагат в развитието на сайта чрез молитви или по финансов път. Всеки, който желае да ни помогне по някакъв начин може да последва тази връзка като кликне ->ТуК<-

{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те … не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент … моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

Сайтът се нуждае от вашата подкрепа за месеците март и април.
За повече информация последвайте връзката: – КЛИК

< Предишна

Следваща >

Добавете коментар