Никол Кидман напълняла заради роля

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Жертвоготовността на Никол обаче не спира дотук – по искане на режисьора, тя не получава професионален гримьор, а тази задача е оставена на нея

Актрисата Никол Кидман е трябвало да наруши принципите си на хранене и да жертва елегантната си фигура заради ролята си в трилъра „The Paperboy“, където си партнира с Матю Маконъхи, Зак Ефрон и Джон Кюсак.

Бившата съпруга на Том Круз е била принудена да наддаде 7 килограма заради ролята си – и тя не е на закръглена домакиня, а на секси блондинка, която се влюбва в осъден за убийство, пише inews.bg.

Режисьорът Лий Даниелс признава, че е поискал от крехката Никол да качи килограми, за да не изглежда героинята ѝ съвършена.

„Беше от съществено значение да понапълнее. Казах ѝ: „Искам те дебела. Искам дупето ти да се поклаща, а бедрата ти да се полюшват“. И тя качи 7 килограма“, заявява Даниелс пред в. New York Post.

Жертвоготовността на Никол обаче не спира дотук – пак по искане на режисьора, тя не получава професионален гримьор, а тази задача е оставена на нея. Според Лий героинята не трябвало да изглежда перфектно като холивудска актриса, а като нормална жена с несъвършено тяло и грим.

„Казах на Никол, че не мога да разчитам на холивудски гримьор, който да докара този вид и, че ще трябва да се гримира сама. Помислих, че ще се откаже, защото изглеждаше абсолютно шокирана“, разказва Даниелс.

Изглежда обаче Никол е решила да приеме предизвикателството, а резултатът от саможертвите ѝ ще можем да видим на екран от средата на октомври.

Автор:

Борислава Замфирова

Разпечатай
Изпрати